Trešdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops - 3. jūlijs.

AUNS Būsi lieliskā garastāvoklī. Nav izslēgts, ka būsi ticis pie algas pielikuma vai pat paaugstinājuma, tāpēc plānosi kā vakarā to atzīmēt. Vēlams nelietot alkoholu.

VĒRSIS Vēlēsies beidzot doties pelnītā atpūtā un, jo tālāk tas būs no dzimtenes un darba jautājumu risināšanas, jo labāk. Galvassāpes var sagādāt materiālas dabas jautājumi.

DVĪŅI Šodien būsi visnotaļ lieliskā omā. Nolemsi šo dienu veltīt mīļotajam cilvēkam. Iespējams, jau laikus būsi sagatavojis kādu romantisku pārsteigumu.

VĒZIS Veiksmīga diena, sevišķi radošajiem zīmes pārstāvjiem. Būsi oriģinālu ideju pārpilns. Vari veidot jaunus kontaktus, sadarbības, slēgt ilglaicīgus līgumus ar ārzemēm.

LAUVA Šajā dienā tevi būs pārņēmis pesimistisks noskaņojums no kura nespēsi vien tikt vaļā līdz pat vakaram. Neiesaisties konfliktos un strīdus situācijās sevišķi ar augstākstāvošajiem.

JAUNAVA Beidzot arī tavs noskaņojums būs uzlabojies. Iespējams, tam par pamatu būs tavas lieliskās attiecības ar otro pusīti. Nav izslēgts, ka mīļotais būs sagādājis tev kādu patīkamu pārsteigumu.

SVARI Savas kaprīzes vēlams paturēt pie sevis, sevišķi, ja nevēlies nonākt kādā konfliktā ar vistuvākajiem līdzcilvēkiem. Šodien atturies no materiālas dabas jautājumu kārtošanas.

SKORPIONS Šodien iespējams lielāko daļu sava brīvā laika nāksies veltīt mājas lietām. Kāds zīmes pārstāvis būs nolēmis veikt kādus remontdarbus vai ģenerāltīrīšanu.

STRĒLNIEKS Pēkšņs notikums būs sabojājis tavu šīs dienas lielisko noskaņojumu. Kāds Strēlnieks netipiski sev noslēgsies sevī un atturēsies no liekas komunikācijas ar apkārtējiem.

MEŽĀZIS Nav izslēgts, ka būsi nostādīts kāda lēmuma priekšā. Nesteidzies ar atbildi, ja neesi līdz galam par to pārliecināts. Atturies no konfliktiem tuvinieku lokā.

ŪDENSVĪRS Veiksmīga diena, lai dotos kādā izbraucienā vai ekskursijā pie dabas krūts. Kāds Ūdensvīrs dosies ilgi gaidītajā darba komandējumā. Esi piesardzīgs lietojot alkoholu.

ZIVIS Lai ko arī tu šodien darītu – esi piesardzīgs! Neskatoties uz savu lielisko intuīciju arī tu reiz vari kļūdīties. Būsi radoša noskaņojumā, tāpēc izliksi savas idejas risinot darba lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu