Tretjaks: Arī daži KHL klubi nevēlas atbrīvot spēlētājus dalībai izlasē (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks, komentējot iespējamo NHL spēlētāju dalību 2014. gada Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, atklājis, ka arī KHL klubu īpašnieki nav ieinteresēti atbrīvot spēlētājus dalībai izlašu sastāvos.

Šomēnes notiek vairākas Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) un NHL pārstāvju tikšanās, kurā abas puses diskutē par iespējamo pasaules spēcīgākās līgas spēlētāju dalību Sočos. Tikmēr Tretjaks Krievijas masu medijiem atklājis, ka arī ar atsevišķiem KHL klubiem ir problēmas.

«Spēlētāji ļoti vēlas piedalīties Olimpiādē, taču atsevišķu klubu menedžeri nevēlas viņus atbrīvot. Klubu īpašnieki nekad nav bijuši ieinteresēti savu spēlētāju dalībā valstsvienībās,» sacīja Krievijas Hokeja federācijas prezidents. «Arī KHL ir daži šādi menedžeri, kuri nevēlas atbrīvot spēlētājus uz izlašu turnīriem.»

Tāpat Tretjaks pastāstījis, ka NHL komandu pārstāvji, nolemjot ļaut hokejistiem spēlēt olimpiskajās spēlēs, vēlas no tā gūt labumu arī sev. «Kopumā interese no NHL puses ir, tomēr viņiem ir savi noteikumi. NHL vēlas iegūt savā rīcībā īpašas televīzijas translācijas tiesības, kā arī ieviest noteikumu par iespēju kluba ģenerālmenedžerim atrasties ģērbtuvē.»

Lēmums par NHL spēlētāju dalību Sočos, visticamāk, tiks pieņemts maijā.

Kā zināms, pēc NHL vadības un tās Spēlētāju asociācijas (NHLPA) janvārī noslēgtā kolektīvā līguma ratificēšanas līgas spēlētāju dalība Olimpiādē kļuva par diskusiju iemeslu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu