Trīs nedēļas radio skanēs Lielās Talkas noskaņās (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Turpmākās trīs nedēļas - līdz 27.aprīlim Latvijas Radio 2 (LR2) skanēs «Lielās Talkas» noskaņās, informējot par sagatavošanās darbiem, iesaistot talkas aktivitātēs un aicinot ikvienu piedalīties Latvijas sakopšanā, informē Latvijas Radio pārstāve Ilze Zvaigzne.

Viņa norādīja, ka katru darba dienu plkst.10.40 klausītāji varēs pacīnīties par lieliskām balvām, parādot savas zināšanas par talkošanas tautasdziesmām un radoši papildinot tās ar savām sacerētajām tautasdziesmu rindiņām. Savukārt darba dienu pēcpusdienās plkst.16.10 skanēs Lielās Talkas dienasgrāmatas un sazvanīšanās ar talkas koordinatoriem vai atbildīgajiem tuvās un tālās Latvijas vietās.

«Lielās Talkas dienā 27.aprīlī LR2 visas dienas garumā stāstīs gan par to kā veicas talkotājiem visā Latvijā, gan veidos muzikālu vēlējumu koncertu, kā arī rūpēsies par skanīgu un uzmundrinošu noskaņojumu,» informē Zvaigzne.

Lielās Talkas vadmotīvs šogad ir «Tīra Latvija sākas Tavā galvā!», un tā mērķis ir aicināt cilvēkus ne tikai sakopt apkārtni, bet arī savā ikdienas dzīvē piemērot principus, kas atbilst Lielās Talkas galvenajai idejai.

Kā ziņots, netipiskā pavasara dēļ šogad pārcelts talkošanas datums, un dot savu artavu Latvijas sakopšanai varēs 27.aprīlī.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu