Turcijā psihologs zaudē savaldību un nogalina sešus savus kolēģus (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: barjack, CC BY-NC-ND 2.0

Turcijā kāds statistikas pārvaldē strādājošs psihologs pēc atlaišanas no darba ielauzies savā bijušajā darba vietā, sagrābis par ķīlniekiem vairākus darbiniekus un vēlāk ar automātisko ieroci nošāvis sešus no viņiem, vēsta ārvalstu mediji.

Karas pilsētā, Turcijas ziemeļaustrumos, kāds statistikas pārvaldē strādājošs psihologs ieradās savā bijušajā darba vietā ar «Kalašņikov» automātisko ieroci un sagrāba par ķīlniekiem vairākus iestādes darbiniekus. Vēl pirms notikuma vietā paspēja ierasties policija, vīrietis nošāva sešus no saviem kolēģiem un pēc tam nošāvās arī pats.

Slepkava bija ierēdnis, kam bija izcēlies strīds ar biroja nodaļas vadītāju, kurš arī bijis starp nogalinātajiem, kā vēsta vietējie mediji. Slepkava bijis iestādes psihologs, kas ieroci sarūpējis neilgi pirms uzbrukuma.

Vīrieša rīcībai nav bijis nekāda politiska motīva, uzsvēra Turcijas drošības iestādes. «Tas bija no darba atlaists darbinieks, kurš gribēja atriebties.» Viņš iestādē pildījis psihologa pienākumus, taču viņam ar laiku pašam esot parādījušies psihiskas dabas traucējumi, noskaidrojies izmeklēšanā. Vīrietis tika atlaists par to, ka bieži neieradās darbā. Sākotnēji iestāde viņu sodīja disciplināri, liedzot viņam iespēju pakāpties amatā, vēlāk viņš ticis atlaists.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu