«Turības» programmas saņēmušas IZM akreditāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) akreditāciju saņēmušas  biznesa augstskolas «Turība» studiju programmas.

Pirmo reizi akreditāciju ieguvusi Starptautiskā tūrisma fakultātes jaunākā studiju programma.  Uzņēmējdarbības vadības fakultātes, Starptautiskā tūrisma un Juridiskās fakultātes studiju programmas to ieguvušas atkārtoti.

Jaunakreditētajā studiju programmā «Lietišķo un rekreatīvo pasākumu vadība» iespējams iegūt teorētiskas zināšanas pasākumu organizēšanā un vadībā. Tāpat programmā var apgūt veselības tūrisma vadību, kā arī lietišķo kultūras un sporta pasākumu organizēšanu.

Tiek prognozēts, ka speciālisti, ko sagatavo pirmo reizi akreditētā studiju programma, nākotnē būs nepieciešami, jo šīs jomas pārstāvji patlaban pietrūkst vairumam Latvijas viesu namu un viesnīcu, tāpat uzņēmumiem, kuri rīko dažādus atpūtas pasākumus.

No jauna akreditāciju ieguvušas arī pirmā līmeņa programmas «Tiesību zinātnes», «Reklāma uzņēmējdarbībā», «Finanses un grāmatvedība»,  kā arī profesionālā bakalaura studiju programma «Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu