Turpinās pieteikšanās starptautiskajai mediju nometnei «Young Media Sharks» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

No 19. līdz 25. augustam Latvijā norisināsies pirmā starptautiskā mediju nometne Young Media Sharks, kas pulcēs jauniešus no visas Latvijas un labākos dažādu nozaru profesionāļus no Latvijas un ārzemēm.

Young Media Sharks pamatuzdevums ir izglītot jauniešus un citus interesentus par to, kā ar mūsdienīgām metodēm veidot komunikāciju par dažādām aktuālām tēmām un veicināt sabiedrības līdzdalību. Tāpat Young Media Sharks veicina tādu mūsdienīgu prasmju apgūšanu, kas nepieciešamas teju katram topošajam un esošajam profesionālim neatkarīgi no izvēlētās darbības jomas.

Young Media Sharks nodrošinās izcilu speciālistu dalību, kuri ar savām zināšanām un praktiskajām nodarbībām palīdzēs apgūt mūsdienīgai komunikācijai noderīgās prasmes.

Young Media Sharks ārzemju pasniedzēji ieradīsies no ASV, Ēģiptes, Krievijas un Armēnijas. ASV pārstāvēs Arizonas Universitātes Valtera Kronkaita Masu komunikācijas skolas pasniedzējs, Emmy televīzijas balvas ieguvējs Džims Džeikobijs (Jim Jacoby), Ēģipti – Karīms Avadalla (Kareem Awadalla), Krieviju – Olga Lazitski (Olga Lazitski –). No Latvijas nometnē piedalīsies organizāciju psihologs Uldis Pāvuls, reklāmas meistars Gatis Mūrnieks, TechHubRīga dibinātājs Ernests Štāls, filoloģijas zinātņu doktors Guntis Pakalns, Rīgas Stradiņa universitātes Komunikācijas katedras vadītāja, sociālo zinātņu doktore Anda Rožukalne un citi izcili savas jomas profesionāļi.

Plānots, ka nometnē piedalīsies 50 vidusskolēnu no visas Latvijas. Dalība nometnē ir bez maksas.

Pieteikšanās nometnei turpinās līdz 15. jūlijam. Potenciālajam dalībniekam ir jāaizpilda pieteikuma anketa, jāizklāsta sava līdzšinējā pieredze sabiedriskajā darbā, kā arī jāuzraksta eseja par tēmu «Kāpēc es gribu piedalīties Young Media Sharks nometnē?». Šī informācija jānosūta organizatoriem, izmantojot pieteikuma formu: http://youngmediasharks.eu/pieteikties-young-media-sharks-2013-nometnei/.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu