Turpinās pieteikšanās studijām Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz šī gada 1.augustam turpinās dokumentu pieņemšana studijām pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmā «Ugunsdrošība un ugunsdzēsība» pilna laika klātienes studijām Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā (turpmāk - UCAK), portālu «Apollo» informēja Marita Masule, Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste.

Iegūstamā kvalifikācija - ugunsdrošības un civilās aizsardzības tehniķis. Studiju ilgums ir trīs gadi.

Dokumentus pieņem līdz 1.augustam katru darba dienu no plkst.8.00 līdz 12.00 un no plkst.12.30 līdz 16.30, Ķengaraga ielā 3/1, Rīgā, 208.kabinetā.

Studijām UCAK ir daudzas priekšrocības:
• jau uzsākot studijas jaunie kadeti nodod Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieka zvērestu un tiek uzņemti dienestā VUGD;
• sekmīgi pabeidzot studijas, kadeti tiek nodrošināti ar darbavietu;
• ikviens kadets šo triju gadu laikā saņem minimālo mēnešalgu un likumā paredzētās sociālās garantijas;
• studijas UCAK ir par valsts budžeta līdzekļiem;
• iespēju robežās kadetiem tiek nodrošināta dzīvošana koledžas dienesta viesnīcā.

Studiju laikā kadeti apgūst gan teorētiskās zināšanas, gan arī daudz laika tiek atvēlēts praktiskajām nodarbībām, tajā skaitā arī piedaloties ugunsgrēku dzēšanā un dažādu glābšanas darbu veikšanā.

Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas absolventiem ir iespēja turpināt studijas Rīgas Tehniskajā universitātē, iegūstot 2.līmeņa profesionālo augstāko izglītību, kvalifikāciju - ugunsdrošības un civilās aizsardzības inženieris.

iepazīties interneta mājas lapā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu