Tuvojas pērkona negaiss; gaidāms stiprs lietus

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Tuvākajā naktī un dienā no dienvidrietumiem virzīsies lietus un negaisa mākoņi, tādēļ daudzviet Latvijā uzlīs, vietām stipri.

Naktī uz svētdienu pūtīs lēns dienvidu vējš, negaisa laikā iespējams brāzmains vējš, un gaisa temperatūra būs +11..+16 grādu.

Dienā, sākot no valsts rietumiem, iegriezīsies spēcīgs rietumu, dienvidrietumu vējš, tā ātrums brāzmās Latvijas rietumu un centrālajā daļā sasniegs 15-20 metru sekundē. Vējš no rietumiem sāks izklīdināt mākoņus.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien būs +18..+23 grādi, Kurzemes rietumkrastā gaidāmi +15 grādi, bet dienas pirmajā pusē vietām Latgalē iespējami +25 grādi.

Rīgā gaidāms pārsvarā mākoņains, svētdienas vakarpusē - skaidrs laiks. Naktī un dienā dažbrīd līs, iespējamas pērkona lietusgāzes. Pēcpusdienā dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 16 metriem sekundē. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +15 grādiem, dienas otrajā pusē gaiss iesils līdz +22 grādiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu