TV būs skatāmi 2014.gada Eiropas rallija čempionāta posmu apskati (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmums «RA Events» un «MTG TV Latvia» panākušas vienošanos par divpadsmit FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) 2014. gada posmu apskatu translēšanu kanālā TV6, informē «RA Events» sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Unbedahts.

Par katru ERČ posmu paredzēts rādīt vienu kanāla «Eurosprot» sagatavotu raidījumu ar rallija notikumu apskatu, savukārt par Latvijā notiekošo «Rally Liepāja» papildus paredzēts translēt arī katras rallija dienas apskatu.

Pirmo rallija apskatu kanālā TV6 būs redzams jau sestdien, 11.janvārī, plkst.22, un tajā būs apkopoti notikumi no ERČ 2014. gada sezonas pirmā posma 31 Int. Jännerrallye, kas no 3.janvāra līdz 5.janvārim, norisinājās Austrijā. Plānots, ka visus raidījumus latviešu valodā ierunās autosportists, un «Rally Liepāja» rīkotājs Raimonds Strokšs un «StarFM» raidījuma «Starteris» vadītājs Normunds Avotiņš.

«Man ir patiess prieks, ka izdevies turpināt pāgājušajā gadā veiksmīgi iesākto sadarbību ar kanālu TV6, šogad to izvēršot jau visa gada garumā. Raidījumi ir interesanti ne tikai rallija līdzjutējiem, bet arī man pašam, kā organizatoram, ļaujot gūt arvien lielāku pieredzi un strādāt, lai «Rally Liepāja» būtu starp gaidītākajiem rallijiem ERČ sezonā. Vairāki videooperatori trases malā, borta kameras dalībnieku sporta mašīnās un videomateriāls no helikoptera spēj lieliskā veidā parādīt teju visus rallija notikumus, kurus klātienē pat nebūtu iespējams redzēt,» teic Strokšs.

«Eiropas rallija čempionāta posms ir viens no nozīmīgākajiem autosporta notikumiem Latvijā, par ko liecina arī skatītāju interese par sešiem apskatiem, kurus retranslējām pērn. Kanāls TV6 ir lepns, ka šogad izdevies spert vairākus soļus uz priekšu un skatītājiem pārraidīt visu ERČ 2014. gada sezonu,» norāda «Viasat Sport Baltic» programmu direktors Toms Circenis.

FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) 2014. gada sezonas otrais posms «Rally Liepāja» norisināsies no 31.janvāra līdz 2.februārim Liepājas un Kuldīgas apkārtnē. Lai gan dalībnieku pieteikšanās turpināsies līdz 15.janvārim, rallijam jau šobrīd pieteikušās 30 ekipāžas no 18 valstīm. Rallija ietvaros noskaidros arī Latvijas rallija čempionāta jaunās sezonas pirmo divu posmu uzvarētājus, kuriem šobrīd saņemti pieteikumi no 16 ekipāžām.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu