TV jaunumi: «Es nezināju, ka esmu stāvoklī», modeļu konkurss un jauns Latvijā veidots šovs (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūnijā gaidāms bagātīgs jaunumu birums Kanālā 2 - pieteikšanās jaunam Latvijā veidotam šovam, modeļu konkurss, neredzēts šovs, dokumentālais seriāls un jauna sezona kulta stāstam! Kā pirmais pie skatītājiem nonāks modeļu konkurss «Club Elite», kurā tiek izvēlētas meitenes, kurām lemts rotāt žurnālu vākus un labāko dizaineru skates. Tāpat skatītājus sagaida bezrūpīgu jauniešu uzdzīve šovā «Paradīzes pludmale: brīvdienas Meksikā». Šokējošus sieviešu stāstus par grūtniecību atklās dokumentāls seriāls «Es nezināju, ka esmu stāvoklī». Kulta seriāla «Intrigantes» fani novērtēs ceturtās sezonas sērijas. Un tas vēl nav viss - šobrīd izsludināta pieteikšanās jaunam Latvijā veidotam šovam, kurā aicināts pieteikties ikviens talantīgs jaunietis ar vokālām dotībām. Pieteikšanās anketa meklējama «Kanāla 2» mājas lapā «kanals2.lv»!

Jauns šovs - tā ir iespēja sākt ceļu pretim mūzikai!

«Kanāls 2» šo vasaru sāk ar lieliskiem jaunumiem - visiem, kas vēlas iekarot Latvijas popmūzikas virsotnes, ir dota iespēja realizēt visus savus sapņu! Jaunais «Kanāla 2» talantu šovs aicina ikvienu, kurš jau sen sapņojis par vokālo dotību attīstīšanu pie profesionāļiem un mūziķa karjeru, aizpildīt anketu. Ja ziniet draugus un paziņas, kas vēlas nonākt uz lielās skatuves, aiciniet aizpildīt pieteikuma anketu, kas meklējama mājaslapā «kanals2.lv». Jaunais šovs pie skatītājiem nonāks jau šajā rudenī! Līdz šim talantu šovos dzimušas daudzas Latvijas dziedošās zvaigznes - Samanta Tīna, Nikolajs Puzikovs, Marta Ritova, Sabīne Berezinas un citi, kas guvuši atzinību gan pašmāju, gan starptautiskos konkursos.

Topmodeļu šovs «Club elite»

«Kanālam 2» padomā vēl kāds šovs, kas vēstī un iepazīstina ar talantīgiem cilvēkiem. «Elite Model Look» ir prestižākais modeļu konkurss pasaulē, kurš notiek jau kopš 1983.gada. Tas ir vienīgais konkurss, kurš ļauj meitenēm no jebkuras valsts kļūt par pasaules līmeņa topmodeli un sākt savu karjeru. Gandrīz vai 30 gadu ilgajā vēsturē konkurss ir atklājis daudzas daudzsološas meitenes, kas kļuvušas par augsta līmeņa modelēm. 2012.gadā konkursā dalību sāka 60 jaunas un skaistas meitenes un visas vienoja viens sapnis. Rūpīgi atlasītas no daudziem tūkstošiem, tikai ar vienu mērķi - kļūt par «Elite Model Look» modeļu konkursa uzvarētāju. Meitenes apgūst pamata iemaņas, kas nepieciešamas katrai modelei - viņas mācās pareizi staigāt pa mēli, uzvesties kameras priekšā, strādāt ar stilistiem, frizieriem, grimētājiem, fotogrāfiem un grafiskajiem dizaineriem. Papildu mācībām notiek sīva cīņa par uzvaru konkursā. 2012.gada konkursa fināls norisinājās Šanhajā, kas ir neaizmirstama pieredze visiem iesaistītajiem. Nenokavējiet prestižo topmodeļu šovu «Club elite» jau 1.jūnijā 20:00!

«Intrigante»

Jūnija mēnesī nodevība, intrigas un mīlas apvīti līkloči turpināsies Kanālā 2 kulta seriāla Intrigante ceturtajā sezonā! Vasara jau gandrīz beigusies un Serēna Parīzē lieliski pavadījusi laiku, bet Blēra īgņojas, ka viņai, atšķirībā no draudzenes, neviens puisis nepievērš uzmanību. Vai tiešām neatliks nekas cits kā atgriezties Ņujorkā ar Čaka salauztu sirdi? Un viņa pat nemeklē nezin kādu mīlestību, kaut tikai vienu pašu jauku randiņu. To Blēra visbeidzot tomēr iegūst un kāds galants francūzis Luī viņu ievēro muzejā pie Manē gleznas un uzaicina vakariņās. Padzirdot Grimaldi vārdu, Blēra jau sadomājas, ka satikusi īstu Monako karaļnamam pietuvinātu personu. Viņa satraukti gatavojas vakaram gluži kā Pelnrušķīte savai ballei pilī, bet izrādās, ka Luī ir tikai prinča šoferis. Pats princis tiek Serēnai! Jau atkal Serēnai! Pēdējais piliens Blēras pacietības kausā izrādās ziņa par to, ka Serēna mācīsies Kolumbijas universitātē. Vai tiešām viņai arī nākamie trīs gadi būs jāpavada Serēnas ēnā? Bet, kur palicis Čaks? Un, kāds ir Dena un Džordžīnas lielais noslēpums? Visas atbildes iegūsiet Intrigantes ceturtajā sezonā no 2.jūnija svētdienās 19:00 Kanālā 2!

«Paradīzes pludmale: brīvdienas Meksikā»

Vēl viens no Kanāla 2 jūnija jaunumiem ir amerikāņu realitātes šovs Paradīzes pludmale: brīvdienas Meksikā, kurā piedalās sirdī brīvi un bezrūpīgi vienpadsmit jaunieši. Viņiem tiek dota iespēja visiem kopā dzīvot luksuss viesnīcā un izbaudīt visas kūrorta sniegtās priekšrocības pasakainā villā Meksikā. Turklāt par to ir iespēja saņemt vienu miljonu dolāru! Taču ceļš uz paradīzi nav rožains, proti, drāma, nodevība, sekss, intrigas un vēl intrigas būs pielīdzināmas ellei! Vājākais no šova Paradīzes pludmale: brīvdienas Meksikā dalībniekiem ik nedēļu no šova izstāsies un viņa vietā nāks jauns. Skatieties atklāto, pikanto un piedzīvojumiem bagāto realitātes šovu Paradīzes pludmale: brīvdienas Meksikā no 3.jūnija ik darba dienu 20:00 Kanālā 2!

«Es nezināju, ka esmu stāvoklī»

Skatītājus pārsteigs un, iespējams, pat šokēs dokumentālais seriāls «Es nezināju, ka esmu stāvoklī». Katrā sērijā tiks stāstīts par sievietēm, kuras ne mirkli nenojauta, ka ir stāvoklī, līdz sākās dzemdības. Izklausās vairāk nekā pārsteidzoši, bet kā atklājās - ir iespējams nezināt, ka gaida bērnu. Izrādās, ka šīm sievietēm nav novēroti ierastie simptomi kā svara pieaugums, piebriedis vēders, slikta dūša un īpaši palielināta apetīte. Šādu un citu gadījumu ir ne viens vien visā Amerikā, un tie ir apkopoti stāstos, kurus skatītāji varēs redzēt dokumentālajā seriālā Es nezināju, ka esmu stāvoklī no 3.jūnija ik darba dienu 21:00 Kanālā 2!

Izbaudiet Kanāla 2 jaunumus no 1.jūnija un aizpildiet pieteikuma anketu «kanals2.lv»!

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu