TV3 un «Lattelecom» strīds: Saeimas komisijā situāciju atzīst par satraucošu (211)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai ar iesaistītajām pusēm pārrunātu «Modern Time Group» (MTG) piederošā kanāla TV3 izslēgšanu no «Lattelecom» interaktīvās televīzijas paketēm, Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija ceturtdien, 3.aprīlī, lēma sanākt uz ārkārtas sēdi.

Kā portāls «Apollo» uzzināja Saeimas Sabiedrisko attiecību birojā, sēde notiks plkst.12.30.

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece sacījusi: «Patlaban televīzijā, salīdzinot ar piedāvājumu latviešu valodā, ir neproporcionāli daudz televīzijas operatoru piedāvāto Krievijas programmu. Tādēļ MTG lēmums par tai piederošā TV3 izslēgšanu no «Lattelecom» interaktīvās televīzijas, vēl vairāk sašaurinot iedzīvotāju iespējas skatīties vietēja ražojuma saturu, ir jo īpaši satraucošs.»

Kā ziņots, mediju grupai MTG un «Lattelecom» nav izdevies panākt vienošanos par jaunu kanāla TV3 retranslācijas līgumu, līdz ar to no 2.aprīļa «Lattelecom» nav tiesību pārraidīt kanālu TV3.

Komentāri (211)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu