U-18 hokejisti PČ noslēdz ar zaudējumu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, Latvijas Hokeja federācija

Pasaules U-18 čempionātu 1. divīzijas A grupā šodien ar neveiksmi pabeidza Latvijas junioru izlase, kas ar 2:4 piekāpās Norvēģijas vienaudžus. 

Latvijas U-18 hokejisti jau pirms pēdējās spēles bija nodrošinājuši atgriešanos pasaules čempionāta elites divīzijā.

Mača rezultātu pirmās trešdaļas 17. minūtē atklāja Rūdolfs Balcers, bet otrajā periodā jau 73. sekundē Martins Ronilds panāca izlīdzinājumu, tomēr nepilnas četras minūtes līdz trešdaļas beigām Dāvis Zembergs atjaunoja vadību Latvijas izlasei.

Trešā perioda sākumā norvēģi ar Hermana Koperūda un Martina Grana pūlēm vairākumā ātri vien panāca neizšķirtu un izvirzījās vadībā, turklāt pēc trešajiem zaudētajiem vārtiem Tomu Nuku Latvijas izlasess vārtos nomainīja Matīss Edmunds Kivlenieks. Bet 14. minūtē Emīls Saterāss vēlreiz realizēja vairākumu, uzstādot mača galarezultātu.

Atgādinām, ka turnīra iepriekšējās spēlēs Latvijas juniori ar 5:2 pieveica Kazahstānu, ar 3:2 uzvarēja Baltkrieviju, ar 5:1 pieveica Franciju un ar 5:2 pārspēja Itāliju.

Turnīra kopvērtējumā Latvija ar 12 punktiem ieņēma pirmo vietu, bet Norvēģija ar 11 punktiem ierindojās otrajā vietā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu