U-18 izlasei smags zaudējums arī pret Čehiju (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, Latvijas Hokeja federācija

Pasaules U-18 čempionāta otrajā spēļu dienā Latvijas jaunie hokejisti ar 0:7 kapitulēja Čehijas vienaudžiem.

Jau mača 3. minūtē Patriks Zdrahals skaitliskajā vairākumā izvirzīja čehus vadībā, 14. minūtē viņš vēlreiz izmantoja skaitlisko pārsvaru, bet pirmās trešdaļas pēdējā minūtē Miroslavs Indraks trešoreiz pārspēja Latvijas komandas vārtsargu Maksimu Rešetņikovu. Otrajās 20 minūtēs Zdrahals guva savus trešos vārtus, bet Ondrejs Kase panāca 5:0, savukārt pēdējā trešdaļā Tomāšs Dvoržāks un Romāns Prikrils uzstādīja spēles galarezultātu.

Jāpiebilst, ka metienu attiecība šajā mačā bija 51 pret 14 Čehijas jauno hokejistu labā.

Atgādinām, ka ceturtdien A apakšgrupā Latvijas U-18 hokejisti ar 0:7 zaudēja Somijas komandai, bet Krievijas izlase ar 4:3 pārspēja ASV valstsvienību.

Nākamajās spēlēs Vjačeslava Nazarova vadītie Latvijas U-18 hokejisti svētdien tiksies ar ASV izlasi, bet pirmdien būs jāspēlē pret mājiniekiem, Krievijas vienaudžiem.

Pēc apļa turnīra katras apakšgrupas četras labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēlēs, bet apakšgrupu pēdējo vietu ieguvēji cīnīsies par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu