U-18 izlases basketbolists Pļavnieks: Varam horvātus uzvarēt vēlreiz (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latvijas U-18 basketbola izlasei ir pa spēkam Horvātijas vienaudžus uzvarēt arī Eiropas čempionāta pusfināla mačā, uzskata Latvijas valstsvienības kapteinis Kristaps Pļavnieks.

«Priecājamies, taču arī saprotam, ka priekšā vēl divas smagas spēles. Pašas svarīgākās. Tagad jāizdara tā, lai komanda savāktos un jāiet uz priekšu,» portālā «basket.lv» citēti Pļavnieka izteikumi pēc mača. «Noteikti palīdzēja skatītāji, kuru šodien tribīnēs bija daudz vairāk nekā Liepājā. Vienā brīvdienā vajadzēja atjaunot enerģiju, jo pēc sešām spēlēm bijām diezgan paguruši. Jau trešdienas vakarā pārcēlāmies uz Rīgu, izgulējāmies, kārtīgi patrenējāmies. Jūs jau paši redzējāt, ka šodien ar enerģiju mums viss bija kārtībā.»

«Pirmajā puslaikā nepietiekami ievērojām spēles disciplīnu. Bija uzdevums nosegt groza apakšu, bet mēs to galīgi neizpildījām,» maču pret Lietuvu atcerējās saspēles vadītājs. «Uz otro puslaiku izgājām maksimāli koncentrējušies. Manuprāt, galvenais bija aizsardzība. Piespiedām lietuviešus mest no sarežģītām pozīcijām.»

«Par pusfinālu vēl neesmu domājis. Lai norimst emocijas. Bet - vienreiz viņus vinnējām un kāpēc lai to neizdarītu vēlreiz?» Pļavnieks atgādināja, ka reizi gaidāmie pusfināla pretinieki šajā turnīrā jau uzvarēti.

Latvija ar gaidāmo pusfināla pretinieci Horvātiju savā starpā jau tikās otrā posma spēlē, kad laukuma saimnieki Liepājā bija pārāki ar 72:65.

Latvijas un Horvātijas izlašu spēle šovakar «Arēnā Rīga» sāksies plkst. 18.30.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu