UEFA izmeklēs notikumus spēlē starp «Real» un «Barcelona»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) ceturtdien sāka disciplināro izmeklēšanu par notikumiem UEFA Čempionu līgas pirmajā pusfināla spēlē starp Spānijas komandām Madrides «Real» un «FC Barcelona».

Kā ziņots, trešdien notikušajā spēlē aizvadīto divu sezonu čempioni «FC Barcelona» izbraukumā ar 2:0 (0:0) uzvarēja Madrides «Real».

Viens no incidentiem, kuru UEFA izmeklēs būs «Real» galvenā trenera Žozē Mourinju pēcspēles izteikumi par tiesnešu darbību. Mourinju pēc zaudējuma neveiksmē vainoja mača galveno tiesnesi Volfgangu Štarku.

Tāpat izmeklēšanā tiks izskatīta Madrides komandas aizsarga Pepes diezgan strīdīgā epizodē saņemtā sarkanā kartīte. Pēc šīs epizodes Mourinju ļoti asi reaģēja un tika aizraidīts uz tribīnēm.

Vēl UEFA izvērtēs «Real» līdzjutēju rīcību, jo viņi laukumā metuši dažādus objektus, kas apdraudējis futbolistus.

Tajā pašā laikā bez ievērības nepaliks «FC Barcelona» rezerves vārtsarga Hosē Manuela Pinto nopelnītā nopelnītais brīdinājums, kad abu komandu futbolisti spēles pārtraukumā sāka grūstīties.

UEFA atklāja, ka lietas noklausīšanās notiks 6. maijā.

Abu komandu atbildes spēle Barselonā notiks 3. maijā, bet finālā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu