Ufo gatavs sarunām ar «Radio 101» dīdžejiem (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Latvijas Radio vadībai ieteikts uzrunāt «Radio 101» radošos darbiniekus, biznesa portālam «Nozare.lv» teica Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes priekšsēdētājs Ainārs Dimants.

Viņš teica, ka ir informēts par problēmām minētajā radio un to, ka šī radiostacija pārtraukusi skanēt. Tādēļ sabiedriskā radio vadībai ieteikts uzrunāt radošos darbiniekus, jo sabiedriskajam radio ir uzdevums veidot jauniešu programmas.

Vai šīs sarunas veicinās ar radošo personu piesaisti, atkarīgs no šo cilvēku nākotnes plāniem, piebilda Dimants.

Gatavs sarunām ar «Radio 101» dīdžejiem ir nupat skanēt sākušā radio «BoomFM» veidotājs Kaspars Upacieris, kurš pazīstams ar radošo vārdu Ufo.

Viņš teica, ka runājis ar dīdžeju Arti Volfu brīdī, kad «Radio 101» izskanēja pēdējā dziesma pirms lokauta. Tajā brīdī vēl neesot bijusi skaidrība, kas notiks tālāk.

«Viņi mani pazīst,» teica Ufo, piebilstot, ka ir atvērts sarunām.

Kā ziņots, «Radio 101», kuru nesen izsolē nopirka Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko, šodien pārtraucis raidīt, un nedarbojas arī radiostacijas mājaslapa internetā.

«Radio 101» dīdžejs Toms Grēviņš savā blogā raksta, ka jaunā īpašnieka radio iegādes motīvi nav bijuši saistīti ar jebkādu interesi par radiobiznesu.

Kā ziņots, pēc 30.aprīlī notikušās pārdošanas izsolē «Radio 101» darbinieki 1.maijā izsludināja lokautu.

«Šodien lokauts ir noslēdzies ar klusumu radio ēterā - uz kuģa vairs nav palicis neviens, kas spētu nospiest «play»,» norāda dīdžejs.

Grēviņš arī apgalvo, ka dīdžeji nav saņēmuši atlīdzību par padarīto darbu jau kopš 2011.gada novembra.

Radiostacijas valdes loceklis un bijušais īpašnieks Edgars Mencis atzina, ka pašlaik nav zināms, kad atsāks skanēt «Radio 101». Viņš paskaidroja, ka notiek viedokļu apmaiņas un saskaņošanas process ar jauno radio īpašnieku.

«Kamēr nav skaidrs, kas, ar ko un kā, tikmēr radio nevar strādāt,» teica Mencis, piebilstot, ka tiks darīts viss iespējamais, lai radio pēc iespējas ātrāk atkal skanētu.

Kā ziņots, Ņikitenko «Radio 101» iegādājās 30.aprīlī notikušajā izsolē, kuru rīkoja likvidējamās «Latvijas Krājbankas» («Krājbankas») administrators SIA «KPMG Baltics». Izsoles sākumcena bija 50 000 latu, bet Ņikitenko piedāvājis cenu, kas vairākas reizes pārsniegusi sākumcenu. Precīza darījuma summa gan netiek atklāta.

Izsolē pārdotas «Radio 101» juridiskās īpašnieces SIA «TeleMedia centrs» un tās meitasuzņēmumu SIA «Radio Trīs» un SIA «Radio Zemgale» kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī «Krājbankas» prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499 697 latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums.

«Radio 101» juridiskais īpašnieks «TeleMedia centrs» reģistrēts 2010.gada 5.janvārī. Tā īpašnieks bija bijušais «Radio SWH» finanšu direktors, «Radio 101» valdes priekšsēdētājs Edgars Mencis.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu