Ufo jaunais radio sāks raidīt aprīļa vidū (51)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Interneta radio «BoomFM» sāks raidīt «aprīļa vidū» un savas programmas veidos gan ar Latvijā pazīstamām ētera personībām, gan jauniem talantiem, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «BoomFM» dibinātājs Kaspars Upaciers, pazīstams arī kā Ufo.

Kādas radio un mūzikas personības piedalīsies raidījumu veidošanā, Upaciers nevēlējās atklāt, taču norādīja, ka tie būs cilvēki, ar kuriem viņš agrāk sadarbojies radio un izklaides nozarē.

Vienlaikus «BoomFM» iecerējis veidot interneta «kanālu», kur rosinās darboties «jaunus censoņus» - studentus un citus jauniešus, kuriem ir idejas, kā izpausties interneta radio vidē, stāstīja Upaciers. Jaunais radio to var darīt, jo tā veidotu saturu galvenokārt varēs klausīties internetā pēc klausītāja izvēles un dažādas satura sadaļas nekonkurēs par ierobežotu diennakts dzīvā ētera laiku.

Savukārt viens no galvenajiem satura produktiem, kuru «BoomFM» arī cer pārraidīt vairākās Latvijas radiostaciju ētera programmās, būs rīta raidījums, kuru arī veidos Upaciera minētās pazīstamās personības. Tas, kuru raidstaciju ētera programmās skanēs «Boom FM» saturs, arī tikšot paziņots sakarā ar interneta raidstacijas darbības sākšanu.

Internetā rīta raidījumu varēs klausīties pilnībā, un tas tiks arhivēts un rediģēts, lai interneta klausītāji varētu baudīt atsevišķus spilgtus brīžus, intervijas vai konkrētu personību sniegumus, paskaidroja Upaciers.

Jau ziņots, ka, lai mobilo ierīču lietotājiem būtu vieglāk klausīties «Boom FM» ar viedtelefoniem un planšetdatoriem, tiek gatavotas «Boom FM» aplikācijas visām trīs pazīstamākajām viedtelefonu operētājsistēmām - «Apple» «iOS», ko lieto «iPhone», «iPad» planšetdatoru sērija un «iPod» mūzikas nesēji, kā arī «Android» un Latvijā pagaidām mazāk izplatīto «Windows Phone 8».

Jau ziņots, ka Upaciers janvāra beigās atstāja «Radio SWH», kur 16 gadus bija viens no satīriskā rīta raidījuma «Bē Bē Brokastis» veidotājiem. «Bē Bē Brokastis» izskanēja ar pēdējo raidījumu 31.janvārī. Medijos gan ziņots, ka Upaciers varētu turpināt piedalīties «Radio SWH» raidījumos.

Populārā raidījuma vietā patlaban tiek pārraidīta «Andra Freidenfelda rīta svīta», kuru vada Upaciera ilggadējais ētera partneris Andris Freidenfelds jeb Fredis kopā ar Zani Stocku.

1966.gadā dzimušais Upaciers arī darbojies politikā, 2009.gadā dibinājis vietēja mēroga politisku kustību un kandidējis uz Ikšķiles pašvaldības domi pašvaldību vēlēšanās. Kā Ufo viņš arī vadījis daudz izklaidējošu pasākumu, braucis pie ārzemēs dzīvojošām latviešu kopienām un piedalījies vairāku skaņdarbu izdošanā.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu