Ufo tomēr nolēmis atgriezties radio ēterā (104)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Jums tikai jāparakņājas pa radio viļņiem, un tad jau jūs mani atradīsiet», sestdienas dienā LNT kulinārijas raidījumā «Esi gardēdis» noslēpumaini izpļāpājies bijušais radiodīdžejs.

«Jā plānoju jaunas lietas. Taču visus sīkumus pagaidām vēl nevaru atklāt», Kaspars Upacieris jeb Ufo atklājis žurnālam «Privātā Dzīve».

Kā no paša Ufo noskaidrojis «PDz», tad intriģējoši jaunumi būšot gaidāmi jau nākamajā nedēļā, taču kas tie būs par jaunumiem, to viņš atklāšot 15.martā grupas «Two Old Babies» koncertā klubā «Četri balti krekli».

Šobrīd Upacieris varot pateikt tikai to, ka jaunumi tiešām būšot saistīti ar darbu radio.

Kā zināms, 31.janvārī daudzus pārsteidza ziņa par to, ka pienāks gals ilggadīgajam radio duetam Ufo un Fredis, ko bija ierasts dzirdēt «Radio SWH» viļņu rīta programmā «BB brokastis». Turklāt, tieši Kaspars bijis iniciators sešpadsmit gadus ilgušo «BB brokastu» galam. Pārinieku radošais potenciāls esot bijis izsmelts un Ufo nolēmis radio pamest.

4. februārī šo raidījumu aizstāja jauna rīta programma «Andra Freidenfelda rīta svīta», kuras idejas autors ir Fredis. Viņa jaunā kolēģe ir aktrise Zane Stocka.

Komentāri (104)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu