Uguņošanas atļaujai koncertos «Muse» maksājusi kukuļus (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu rokgrupa «Muse» atzinusies, ka samaksājusi kukuļos tūkstošiem eiro, lai varētu savos koncertos izmantot pirotehnikas šovu, vēsta «Contactmusic».

«Muse» pašreizējā koncertturneja ar grandiozo uguņošanas šovu izrādījusies liels apgrūtinājums un arī dārgs prieks.

«Visur mums bijušas problēmas. Mums ir grāmatveži un juristi, kas risina pārrunas ar visa veida vietējām pašvaldībām, policiju un koncertu organizētājiem,» stāstīja «Muse» līderis Mets Belamijs.

«Romā mums nācās piekukuļot cilvēkus ar tūkstošiem eiro, lai mums ļautu izmantot pirotehniku. Mums nācās zvanīt uz Lielbritānijas vēstniecību Romā un strīdēties ar kaut kādu amatpersonu,» sacīja Belamijs.

«Muse» līderis skaidroja, ka grupa tiecas katru nākamo koncertturneju padarīt krāšņāku un iespaidīgāku.

«Mēs cenšamies būt vadībā, neapstājoties pie sasniegtā un tiecoties pēc kaut kā vairāk. Tiecoties pēc progresa. Mēs vienmēr varam izvilkt akustiskās ģitāras, sasēsties ap ugunskuru un dziedāt par to, kā mums visiem vajadzētu kļūt par hipijiem, pīpēt zāli un audzēt dārzeņus. Ko es visu atbalstu un vairumu no tām lietām daru regulāri,» stāstīja Belamijs.

«Bet daļa no manis vienmēr ir sapņojusi par zinātniski fantastiskām lietām, no kā es īsti nevēlos atteikties. Es domāju, ka tas atspoguļojas šajā turnejā. Mēs esam sasnieguši līmeni, kad mums nevajag sevi ierobežot».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu