Ugunsgrēkā Rēzeknes novadā gājusi bojā sieviete (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar ugunsgrēkā Rēzeknes novada Čornajas pagastā gājusi bojā kāda sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz ugunsgrēku Čornajas pagastā, Sučkinā, Pakalnos saņemts plkst.16.55, degusi divstāvu dzīvojamā ēka un šķūnis.

Glābēji uz izsaukumu devušies no kārtējā kūlas ugunsgrēka dzēšanas.

Kad VUGD darbinieki ieradušies notikuma vietā, ēkas jumts bija iebrucis un dega ar atklātu liesmu.

Ugunsnelaimē gājusi bojā sieviete.

Kā ziņots, vakar Ludzas novada Pildas pagastā ugunsdzēsēji atraduši bojā gājušu vīrieti, kurš, iespējams, dzīvību zaudējis kūlas ugunsgrēkā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Inga Vetere, 73 gadus vecais vīrietis atrasts laukā, kurā 5000 kvadrātmetru platībā dega sausā zāle.

Kā atzīmēja VUGD pārstāve, vēl nav skaidrs, vai vīrieša nāves cēlonis bijis tieši kūlas ugunsgrēks, veselības problēmas vai kādi citi iemesli. Lai gan pagaidām visticamākā šķiet versija, ka vīrietis gājis bojā kūlas ugunsgrēkā, precīzus notikušā apstākļus izmeklēšanā noskaidros Valsts policija.

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 106 ugunsgrēki, bojā gājuši divi cilvēki, viens izglābts, divi cietuši. Glābšanas darbi veikti 15 gadījumos, saņemti 16 maldinoši izsaukumi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu