Ugunsgrēkos cietuši trīs cilvēki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmdien plkst.18.21 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka no divstāvu dzīvojamās mājas loga Grobiņas novada, Grobiņas pagasta Cimdeniekos nāk dūmi, portālam «Apollo» pavēstīja VUGD pārstāve Viktorija Šembele.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji-glābēji konstatēja, ka otrā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas un mēbeles 15 kvadrātmetru platībā.

Pirms ugunsdzēsēju-glābēju ierašanās no dzīvokļa paša spēkiem izkļuva 18 gadus jauns vīrietis, kurš saindējās ar dūmiem un tika nogādāts slimnīcā. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir neuzmanīga smēķēšana.

Savukārt naktī uz otrdienu plkst.01.25, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Stūres ielas piecstāvu dzīvojamajā mājā, izcēlies ugunsgrēks.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji-glābēji konstatēja, ka mājas piektajā stāvā deg viena no kopmītņu tipa dzīvojamās ēkas istabām. Istabā tika atrasta 71 gadu veca sieviete un 63 gadus vecs vīrietis, kuri saindējās ar degšanas produktiem, tāpēc tika hospitalizēti.

Ugunsgrēkā izdega istaba un tajā esošās mēbeles un sadzīves mantas 18 kvadrātmetru platībā.

Iespējamos ugunsgrēka iemeslus noskaidro Valsts policija. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu