Ukrainas izlasi vadīs «Donbass» galvenais treneris Nazarovs (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Ukrainas hokeja izlases galvenā trenera amatā šodien oficiāli apstiprināts Andrejs Nazarovs, kurš šo amatu apvienos ar strādāšanu KHL komandā Doņeckas «Donbass».

Nazarovs aizstās Oleksandru Kuļikovu, kura līgums netika pagarināts pēc vienu gadu ilga darba.

Nazarovs ar Ukrainas Hokeja federāciju jau pirms ilgāka laika panāca mutisku vienošanos par izlases vadīšanu. Turpinājumā federācija ar lūgumu par amatu apvienošanu vērsās pie trenera pārstāvētā kluba, kurā pagājušā mēneša beigās saņēma apstiprinošu atbildi.

Līdzās Nazarovam ar Ukrainas izlasi strādās arī «Donbass» jauniešu komandas galvenais treneris Aleksandrs Godiņuks.

Nazarovs ar «Donbass» komandu, kuru pārstāv latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, strādā kopš aprīļa. Viņš amatā nomainīja slovāku speciālistu Jūliusu Šupleru, kurš iepriekš vadījis Rīgas «Dinamo».

Ukrainas izlase šogad izcīnīja uzvaru pasaules čempionāta pirmās divīzijas B grupas turnīrā, kas ļaus nākamā gada aprīlī Dienvidkorejā cīnīties par atgriešanos augstākajā divīzijā kopā ar Dienvidkorejas, Austrijas, Slovēnijas, Ungārijas un Jāpānas komandām.

Pasaules čempionāta augstākajā divīzijā Ukraina spēlēja deviņus gadus pēc kārtas - no 1999. līdz 2007. gadam, bet kopš tā laika nav spējusi atgriezties tajā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu