Ukrainas pilsonis mēģina uzpirkt robežsargus (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Images_of_Money, CC BY-SA 2.0

Piektdienas naktī Terehovas robežkontroles punktā aizturēts Ukrainas pilsonis, kurš mēģināja uzpirkt robežsargus, piedāvājot kukuli 90 eiro apmērā, portālu «Apollo» informēja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone.

Veicot valsts robežas šķērsojošo personu un transportlīdzekļu robežpārbaudi, robežsargi konstatēja, ka Ukrainas pilsonis mēģina izceļot no Latvijas ar transportlīdzekli, kam noteiktajā kārtībā nav veikta tehniskā apskate.

Lai izvairītos no saukšanas pie administratīvās atbildības par piedalīšanos ceļu satiksmē ar auto, kam nav tehniskās apskates, 1972.gadā dzimušais vīrietis robežsargiem piedāvāja kukuli – četras banknotes, kopumā 90 eiro vērtībā.

Vīrietis administratīvi sodīts ar naudas sodu 55 eiro apmērā, savukārt par kukuļdošanu sākts kriminālprocess.

Jāatzīmē, ka pēdējo divu nedēļu laikā šis ir jau otrais mēģinājums piekukuļot robežsargus - šā gada 29.janvārī kāds Krievijas pilsonis piedāvāja kukuli 3 500 Krievijas rubļu apmērā, lai izvairītos no atbildības par viltota dokumenta izmantošanu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu