ULEB Eirolīgā triumfē Atēnu «Panathinaikos»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ULEB Eirolīgas turnīrā basketbolā svētdien pēc gada pārtraukuma triumfēja Grieķijas komanda Atēnu «Panathinaikos».

Finālspēlē «Panathinaikos» ar rezultātu 78:70 (22:15, 11:15, 21:13, 24:27) pārspēja Izraēlas komandu Telavivas «Maccabi Electra».

Cīņas beigās «Maccabi Electra» no 57:69 spēja pietuvoties līdz 64:69, tomēr uzvaru «Panathinaikos» basketbolisti no rokām neizlaida.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 18 gūtajiem punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Maiks Batiste, bet «Panathinaikos» komandā ar 17 punktiem un septiņām bumbām zem groziem atzīmējās Čaks Eidsons.

«Panathinaikos» komanda iepriekšējo reizi turnīrā bija triumfējusi 2009. gadā, kad finālmačā pārspēja Maskavas CSKA komandu no Krievijas. Savukārt pagājušajā gadā finālā Spānijas vienība Barselonas «Regal» ar 86:68 pārspēja citu Grieķijas klubu Pireju «Olympiacos».

Spēlē par 3. vietu svētdien Itālijas komanda Sjēnas «Montepaschi» ar rezultātu 80:62 pārspēja Spānijas vienību Madrides «Real».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu