Ulmanis: Ir klubi, kuri Ozoliņam gatavi maksāt miljonus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš nākamajā sezonā Latvijas komandā noteikti nespēlēs, tā «Dinamo» padomes locekļa Gunta Ulmaņa teikto citē aģentūra «RIA Novosti».

«Diemžēl, Ozoliņš aiziet. Es zinu, ka ir trīs, četras komandas no Krievijas, kuras ir gatavas spēlētājam maksāt miljonus. Cik zinu, klubu gan viņš vēl nav izvēlējies,» radiostacijai «Baltkom» sacījis Ulmanis.

«Lūk, ko nozīmē lielisks Latvijas hokejists, kurš 39 gadu vecumā Krievijas ledus laukumos joprojām ir pieprasīts, bet Krievija - šī gada pasaules čempione,» piebilda kluba pārstāvis.

Ozoliņš «Dinamo» aizvadīja pēdējās trīs sezonas, 158 KHL spēlēs aizsargs izcēlies ar 22 vārtiem un 65 rezultatīvām piespēlēm.

Iepriekš tika ziņots, ka par Ozoliņu interesi izrāda Magņitogorskas «Metallurg» komanda, kuram aizsargam it kā gatava maksāt trīs miljonus dolāru sezonā. Patlaban hokejists joprojām ir bez kluba.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu