Urugvajas futbolisti «Copa America» ceturtdaļfinālā pieveic Argentīnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikas kausa izcīņas futbolā jeb «Copa America» turnīra ceturtdaļfinālā spēlē sestdien Urugvajas valstsvienība ar rezultātu 5:4 pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieveica Argentīnas izlasi.

Rezultātu jau piektajā minūtē atklāja Urugvajas izlases pussargs Djego Peress, bet 17.minūtē Gonsalo Igvains izlīdzināja rezultātu. Atlikušajā spēles pamatlaikā un arī pagarinājumā vārti vairs netika gūti, līdz ar to uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešama pēcspēles sitienu sērija.

Tajā veiksmīgāki izrādījās Urugvajas futbolisti, kas uzvarēja ar 5:4 un iekļuva turnīra pusfinālā.

Pusfinālā Urugvaja spēkosies ar Peru valstsvienību, kas sestdien ceturtdaļfinālā ar 2:0 (0:0, 0:0) papildlaikā apspēlēja Kolumbijas izlasi.

Šajā mačā abi vārti tika gūti papildlaikā. Vispirms spēles 101.minūtē Karloss Lovatons atklāja rezultātu, bet desmit minūtes vēlāk Huans Vargass dubultoja Peru komandas pārsvaru.

Pārējos ceturtdaļfinālos svētdien Brazīlijas izlase spēkosies ar Paragvaju, bet Čīle tiksies ar Venecuēlas futbolistiem.

Kā ziņots, «Copa America» turnīrs norisināsies Argentīnā līdz 24.jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu