Ušakovs: Agri vai vēlu attiecības starp ES un Krieviju normalizēsies (91)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Piektdien Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) ticies ar Maskavas pilsētas domes priekšsēdētāju Vladimiru Platonovu, «Apollo» uzzināja Rīgas domē.

«Agri vai vēlu attiecības starp Eiropas Savienību un Krieviju normalizēsies. Šodien svarīgi, lai turpinātos laba sadarbība pašvaldību līmenī, tiktu sekmīgi risināti saimnieciskie jautājumi, un starp mūsu valstīm turpinātos sadarbība tajos virzienos, kur tā jau ir, īpaši, eksporta, ostas attīstības un tūrisma jomā. Tūlīt sāksies vasaras sezona, un mums ir ļoti svarīgi piesaistīt tūristus Rīgai, Jūrmalai un visai Latvijai, aktivizēt saimnieciskos sakarus, kas ienestu naudu gan Rīgas kasē, gan valsts budžetā, gan Latvijas pilsoņu kabatās,» tikšanos komentēja Ušakovs.

Maskavas pilsētas domes priekšsēdētājs Rīgā iepazinās ar arhitektūras un kultūras pieminekļu aizsardzības pieredzi, pārrunāja pilsētas satiksmes un sabiedriskā transporta organizācijas jautājumus pašvaldībā, autostāvvietu risinājumus pilsētā un sprieda par plašākām tūrisma attīstības iespējām.

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu