Uz ekrāniem: Nikolass Keidžs trillerī «Sliktais policists»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: forumcinemas.lv

Vai varat iztēloties, uz ko spējīgs «kruķis», kas salietojies «sniedziņu»? Vienīgais nenotveramais noziedznieks ir... viņš pats.

Šī nav tipiska spriedzes filma par policistiem. Filma ir tik pārliecinoša, ka rada aizdomas, vai tikai Nikolass Keidžs patiesi nav... lietojis kokaīnu. Reālistiskā aktierspēles manierē atspoguļots stāsts par policistu, kurš izmeklē brutālu slepkavību, taču, nokļuvis narkotiku varā, vairs nespēj atšķirt realitāti no halucinācijām. Norises vieta: leģendārā Ņūrorleāna. Laiks: tieši pēc viesuļvētras Katrīna plosīšanās.

Nikolass Keidžs filmā atveido policijas detektīvu, kurš visai brīvi interpretē likumu. Viņš vienlīdz aizrautīgi izmeklē slepkavību un cenšas iegūt vēl vienu devu, kas ļautu aizmirst stiprās muguras sāpes. Ar neatkārtojamu intuīciju apveltītais detektīvs ieroci izmanto biežāk nekā savu policista žetonu. Lai arī viņa ceļš tāpat nav rozēm kaisīts, visu sarežģī attiecības ar augstas klases prostitūtu (seksīgā kubiete Eva Mendesa, iepriekš ar Keidžu saspēlējusies fantastikas filmā «Ghost Rider»). Stāsts ierauj aizvien trauksmainākā kaislību un briesmu virpulī.

Līdz 16 g.v. - neiesakām
Filmas garums: 2.02


Režisors: Verners Hercogs Lomās: Nikolass Keidžs, Eva Mendesa, Val Kilmer, Alvins «Xzibit» Džoiners.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu