Uz ekrāniem: Trilleris «Dorians Grejs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jauns un naivs puisis, vārdā Dorians Grejs (Bens Bārnss), ierodas Londonā. Viņu savā «aizbildniecībā» ņem Henrijs Votons (Kolins Fērts), kurš iesaista Dorianu sabiedriskajā dzīvē, iepazīstina kautrīgo jaunekli ar džinu un tabaku un potē viņam savus uzskatus.

Dorians satiek jaunu aktrisi Sibillu Veinu (Reičela Hērda-Vuda) un grasās viņu precēt. Henrijs iejaucas, sakot Dorianam, ka precēties ir muļķīgi un vajag baudīt dzīvi, ņemot visu, ko tā piedāvā. «Tev pieder pasaule,» Henrijs saka. Un Dorians ļaujas Henrija ietekmei. Viņš pamet Sibillu, iesaistās orģijās – gan ar sievietēm, gan vīriešiem – un pārvērš savu dzīvi par nebeidzamu ballīti.

Ar laiku Doriana dzīvesveids vairs nedara viņu laimīgu un viņš dodas prom. Atgriezies pēc nepilnām divām desmitgadēm, Dorians satiek Emīliju (Rebeka Hola) un vēlas sākt dzīvi no jauna kopā ar viņu. Taču arī šoreiz tam nav lemts piepildīties – jau atkal iejaucas Henrijs. Un šoreiz – pavisam cita iemesla dēļ... 

Filma ir vizuāli skaista. «Daily Mail» to atzina par «satriecošu gotisku trilleri».

Līdz 12 g.v. - neiesakām
Filmas garums: 2.02h

Lomās: Ben Barnes, Colin Firth, Rebecca Hall, Ben Chaplin
Režisors: Oliver Parker
Scenārists: Toby Finlay

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu