Uz «Jaunā viļņa» laiku naktsmītnes Jūrmalā pilnībā noslogotas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uz starptautiskā populārā mūzikas jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» norises laiku liela daļa viesnīcu un viesu namu jau ir 100% noslogota. Lai gan sameklēt naktsmītni vēl ir izredzes, uzņēmēji iesaka labāk to darīt pusgadu iepriekš, liecina biznesa portāla «Nozare.lv» veiktā aptauja.

Kūrortviesnīca «Hotel Jūrmala Spa» uz «Jaunā viļņa» norises laiku jau ir 100% noslogota un uz visu konkursa norises laiku numuriņu rezervēt vairs nevar, informēja viesnīcas Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla. Numuru rezervācija viesnīcā sākusies jau no brīža, kad izskanējis iepriekšējā gada konkurss noslēguma koncerts.

Zvanot uz viesnīcas «Jomas sēta» kontakttālruni, noskaidrojās, ka visi numuriņi jau ir rezervēti un tagad to vairs izdarīt nav iespējams. Viesnīcas klienti numuriņus rezervējuši jau šī gada sākumā.

Līdzīga situācija esot arī viesnīcā «Light House Jūrmala» - visi numuriņu jau esot rezervēti un klienti to darījuši pusgadu iepriekš.

Pa tālruni šodien vairs nebija iespējams rezervēt arī numuriņu viesnīcā «Boutique Hotel Mama» - viesnīca esot 100% noslogota.

Viesu nams «Valensija» vēl varētu piedāvāt naktsmītni 2-3 cilvēkiem grila mājiņā, taču viesu namā vietu gan vairs neesot, jo tās rezervētas jau pusgadu iepriekš.

Kā ziņots, starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis» šogad Jūrmalā notiks no 24.jūlija līdz 29.jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu