«Uz klāja tikai sievietes!» - piesakies (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Šo piektdien, 7. martā, Liepājas Universitāte aicina ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi uz Starptautiskās sieviešu dienas pasākumu «Uz klāja tikai sievietes!», kura ietvaros visas dienas garumā notiks dažādi semināri, praktiskas nodarbības un citas aktivitātes.

Pasākums tiks atklāts plkst. 9.30 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), 1. stāva foajē. Uzreiz pēc atklāšanas, plkst. 9.50, ikvienai dalībniecei būs iespēja piedalīties līnijdejas nodarbībā, kuru vadīs Ilona Palma-Trumare.

No plkst. 11.30 līdz 12.50 notiks seminārs «Dvēseles atklāsme dejā sievietes ginekoloģisko problēmu profilaksei». Semināru vadīs Netradicionālo deju studijas «Arabeska» vadītāja Zita Valka.

No plkst. 13.00 līdz 14.20 stila un foto studijas «GA-Studio» vadītāja Gita Abramčika vadīs praktisku nodarbību par sejas kopšanu un make-up pamatprincipiem.

Savukārt no plkst.14.30 līdz 15.50 ikvienai sievietei būs iespēja piedalīties seminārā par veselīga uztura nozīmi un nepieciešamību, fitnesu un ikdienas skaistumkopšanu. Semināru vadīs korekcijas vingrošanas pasniedzēja Dace Jaunskunga.

Papildus piedāvātajiem semināriem no plkst. 11.30 līdz plkst. 15.00 ikviena daiļā dzimuma pārstāve skaistumkopšanas stūrītī varēs vērot un pašas piedzīvot vizāžistu veiktās pārvērtības (frizūra, meikaps, manikīrs).

Dienas gaitā būs iespējams piedalīties arī dažādos konkursos un fotografēties īpaši izveidotā foto stūrītī.

«Uz klāja tikai sievietes!» noslēgsies plkst. 16.00 ar biodejas nodarbību Elīnas Seipulovas vadībā. Šī pasākuma ietvaros tiks apbalvotas arī konkursu uzvarētājas ar dažādām sponsoru sagādātām balvām.

Īpašu dāvanu kādai sievietei ir sagatavojusi Profesionālās tālākizglītības iestāde «PURE Academy» – dāvanu karti dalībai vasaras nometnē sievietēm «DIEVIETE TEVĪ 2014», kas notiks no 20. līdz 25. jūlijam Kuldīgas novadā pie Pinku ezera (www.pureacademy.lv). Lai iegūtu šo balvu, sievietes aicinātas rakstīt vēstules «PURE Academy». Vēstulē jānorāda, kāpēc tieši viņa būtu pelnījusi iegūt dāvanu karti dalībai nometnē. Vēstules jāsūta līdz 6. martam uz e-pastu: info@pureacademy.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu