Uz Krieviju vedot lielgabalus, Rēzeknē no kravas auto izkrīt metāla veidnes (59)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ray Forster, CC licence

Šodien ap plkst.10 Rēzeknē, viadukta rajonā, no kādas kravas automašīnas «DAF», kas uz Krieviju vedusi kultūrvēsturiskus priekšmetus, tostarp lielgabalus, izkritušas divas metāla veidnes, sabojājot ceļa nožogojumu.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, autovadītājs, kurš ar transportlīdzekli no Rīgas uz Sanktpēterburgu veda kultūrvēsturiskos priekšmetus, tostarp divus Otrā pasaules kara laiku lielgabalus, visticamāk, bija pārkāpis kravas nostiprināšanas noteikumus.

Rezultātā kravā esošie priekšmeti izkustējās, salauza kravas kasti un izkrita uz ielas braucamās daļas dažu simtu metru attālumā viens no otra.

Transportlīdzekļa pārbaudes gaitā tika konstatēts, ka visa ar kravas pārvadāšanu saistītā dokumentācija ir kārtībā, bet pārvietotie lielgabali ir šaušanai nederīgi.

Par notikušo sākta administratīvā pārbaude.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu