Uz laiku pārtraukta biļešu iepriekšpārdošana uz konkursu «Jaunais vilnis»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uz laiku pārtraukta biļešu iepriekšpārdošana uz starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» pasākumiem, kas šovasar Jūrmalā bija iecerēti no 24.jūlija līdz 29.jūlijam, liecina paziņojums «Biļešu servisa» mājaslapā.

Konkursa «Jaunais vilnis» rīkotāji savā paziņojumā vēsta, ka līdz brīdim, kad tiks noslēgts līgums ar Jūrmalas domi, biļešu tirdzniecība uz pasākumu tiek pārtraukta.

Konkursa rīkotāji līgumu ar Jūrmalas domi cer noslēgt visdrīzākajā laikā.

«Mēs no sirds ceram, ka pēc 2012.gada 10.marta biļetes uz konkursu «Jaunais vilnis» būs pieejamas visiem interesentiem,» vēsta rīkotāji.

Februāra sākumā festivāla veidotāja un komponista Igora Krutoja izplatītais paziņojums liecināja, ka konkurss «Jaunais vilnis» Jūrmalā vairs nenotiks, jo konkursa organizatoru sadarbība ar Jūrmalas domi ir sasniegusi «kritisko robežu», kas tagad ļauj par pasākuma norises vietu izraudzīties kādu citu pasaules pilsētu, starp kurām ir arī Rīga.

«Jaunais vilnis» nolēmis pamest Jūrmalu attieksmes dēļ - kaut arī daļa festivāla viesu varētu atļauties nopirkt visu viesnīcu, viņiem šķiet nepieņemami, ka apartamentus festivāla laikā iespējams izīrēt tikai, piemēram, uz divām nedēļām neatkarīgi no tur pavadīto dienu skaita, vai arī istabas tiek izīrētas pēc izsoles principa tiem, kas visvairāk samaksā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu