Uz Latvijas ceļiem aizvadīta salīdzinoši mierīga diennakts (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai gan pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem noticis 41 ceļu satiksmes negadījums, neviens cilvēks tajos bojā nav gājis, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Dažādas traumas guvuši kopumā desmit cilvēki.

Ludzā kāds 1964.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi A6» uz ceļa braucamās daļas notrieca 1986.gadā dzimušu gājēju, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Gustava Zemgala gatvē, 1967.gadā dzimis vīrietis vadīja «Volvo» ar puspiekabi un izraisīja sadursmi ar automašīnu «Daewoo», kuru vadīja 1963.gadā dzimusi sieviete. Sadursmē cieta «Daewoo» vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Tikmēr Liepājā, Ganību ielā, 1951.gadā dzimis vīrietis, veicot nogriešanās manevru ar automašīnu «Hyndai», uzbrauca 1925.gadā dzimušai gājējai, kura šķērsoja brauktuvi. Sieviete nogādāta slimnīcā.

Ceļu satiksmes negadījumus vakar noticis arī Balvos, kur kāds 1994.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «BMW 320» neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Vadītājs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Priekulē kāds 1994.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen Golf» pārvietojās atpakaļgaitā, un, nepārliecinoties par manevra drošību, uzbrauca 1994.gadā un 1998.gadā dzimušiem gājējiem. Turklāt automašīnas vadītājam vēlāk konstatēts alkohola reibums. Cietušajiem nopietni miesas bojājumi netika konstatēti.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši kopumā 39 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 24 no tiem bija autovadītāji un 15 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu vakar sastādīti 204 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu