Uz Marsa pamana «šokējošu atradumu» (134)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Entuziasti, kas rūpīgi pēta fotogrāfijas, kuras uz Marsa fiksējis robots «Curiosity», pamanījuši kārtējo «šokējošo atradumu», kas liecinot, ka uz sarkanās planētas ir dzīvība.

Ārvalstu mediji pēdējo nedēļu laikā publiskojuši jau vairāku blogeru - sazvērestību teoriju meklētāju «atradumus», kas pamanīti NASA publiskotajās fotogrāfijās. Iepriekš fotogrāfijās bija pamanīta gan karavīra ķivere, gan cilvēka skeleta daļas, taču «jaunākais atradums» ir ķirzaka.

ASV interneta mājaslapa «UFO Sightings Daily» publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama ķirzaka. Lapas īpašnieks gan norāda, ka tas gan neesot pirmais «dzīvnieks», kas pamanīts uz Marsa, taču tas esot rets «atradums».

Ja reiz uz planētas ir ūdens krājumi, kāpēc gan uz tā nevarētu būt dzīvība, ironiski jautā mājaslapas īpašnieks, aicinot izteikt minējumus, kas fotogrāfijā īsti redzams.

Komentāri (134)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu