Uz PČ nedodas Urtāns un Eriņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Dienvidkorejā paredzētajā pasaules čempionātā vieglatlētikā Latviju pārstāvēs 13 sportisti, nevis 15, kā sākumā bija plānots.

Kā sarunā ar «Apollo» apstiprināja Latvijas izlases galvenais treneris Edvīns Krūms, uz pasaules čempionātu nedosies lodes grūdējs Māris Urtāns un Edgars Eriņš (desmitcīņa). Abiem sportistiem čempionātā liegs piedalīties gūtie savainojumi.

Krūms norādīja, ka vairāki Latvijas sportisti jau ir aizlidojuši uz Dienvidkoreju no Ķīnas, bet šodien uz Tegu dosies pārējie dalībnieki.

Pasaules čempionāts no 27. augusta līdz 4. septembrim risināsies Dienvidkorejas pilsētā Tegu.

Latvijas izlases sastāvs dalībai pasaules čempionātā vieglatlētikā:

Vadims Vasiļevskis, Zigismunds Sirmais, Ēriks Rags, Madara Palameika, Sinta Ozoliņa-Kovala (visi - šķēpmešana), Ineta Radeviča, Lauma Grīva (abas - tāllēkšana), Aiga Grabuste (septiņcīņa), Igors Sokolovs (vesera mešana), Agnese Pastare (20 kilometru soļošana), Igors Kazakevičs (50 kilometru soļošana), Ronalds Arājs (100 metru sprints), Dmitrijs Jurkevičs (1500 metru skrējiens).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu