Uz sāls cepta vista ar ķiploku mērcīti (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/hermansaksono/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

vista
1 citrons
eļļa
1 ēdamkarote sinepju
timiāns
1 kg sāls
300 ml skāba krējuma
ķiploki

Pagatavošana:

Eļļu samaisa ar pipariem, citrona sulu, sinepēm un sasmalcinātu timiānu. Vistu ierīvē ar sagatavoto maisījumu. Cepamtraukā ieber sāli. Uz sāls liek vistu, cep 190 grādos 50 minūtes.

Skābo krējumu sajauc ar sasmalcinātiem ķiplokiem un sāli.

Vistu pasniedz ar ķiploku mērci un lapu salātiem.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu