Uz skatuves atgriežas Mirdza Zīvere un Imants Vanzovičs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas estrādes leģendas - Mirdza Zīvere un Imants Vanzovičs augustā atkal būs redzami uz vienas skatuves. Viņu atgriešanās pie skatītājiem notiks komponista Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejas koncertos «Atgriešanās».
 

  • TIKAI 4 KONCERTI 

Uzreiz jāatzīmē, ka lai arī līdz Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejas koncertiem «Atgriešanās» ir atlikuši nepilni divi mēneši, biļetes uz vienu no četriem jubilejas koncertiem (23. augustā Dzintaru koncertzālē) jau ir izpirktas un skatītājiem ir pieejamas tikai stāvvietas, tādēļ ikvienu, kurš klātienē vēlas redzēt ne tikai MIrdzu Zīveri un Imantu Vanzoviču, bet arī pārējos koncerta dalībniekus, aicinām laicīgi iegādāties atlikušās biļetes uz koncertiem Liepājā (19. augustā Liepājas Olimpiskajā centrā), Valmierā (25. augustā Valmieras estrādē) un Jēkabpilī (26. augustā Krustpils Salas estrādē), kas nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā - «bilesuparadize.lv».

Komponista Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejas koncertos «Atgriešanās» uz vienas skatuves tiksies dažādu paaudžu komponista mīļākie dziedātāji - Mirdza Zīvere, Imants Vanzovičs, Igo, Aivars Brīze, Niks Matvejevs, Fredis, Ufo, Zane Dombrovska, Ginta Krievkalna, Ieva Kerēvica un Dons, kuri dziedās populārākās Zigmara Liepiņa dziesmas no rokoperas «Lāčplēsis», muzikālajām izrādēm «Adata», «Vadonis», operas «Parīzes Dievmātes katedrāle», kinofilmas «Vajadzīga soliste» un dažādiem dziesmu cikliem, kas ir plaši pazīstami komponista daiļrades cienītāju vidū.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu