Uz tiltiem parādās fotoradari

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uzņēmums «Vitronic Baltica un Partneri», turpinot nedēļas sākumā sāktos būvdarbus stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās, Rīgā uzsācis darbus vēl piecās vietās - divās uz Vanšu tilta, divās uz Salu tilta un Brīvības gatvē. Šonakt uz Vanšu tilta uzstādīti arī divi stacionārie ietvari.

Uzņēmuma nedēļas sākumā sāktie būvdarbi stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās līdz šim norisinājušies Krasta ielā un divās vietās uz Dienvidu tilta Rīgā, aģentūru LETA informēja «Vitronic Baltica» preses sekretāre Antra Gaile.

Turpmākajās dienās uzņēmuma sadarbības partneris SIA «Latvijas Energoceltnieks» darbu turpinās piecās citās vietās galvaspilsētā - divās vietās uz Vanšu tilta, divās vietās uz Salu tilta un Brīvības gatvē. Kā paredzēts konkursa noteikumi, pirms stacionārajām mērierīcēm tiks uzstādītas arī brīdinošas ceļa zīmes. Informācija par to, kurās vietās tiks veikti būvdarbi, regulāri tiks papildināta, solīja Gaile.

Gaile sacīja, ka stacionāro radaru montāža ir pietiekami vienkāršs un relatīvi ātrs process, lielāko laika daļu fotoradaru uzstādīšanai aizņem projektu izstrāde un saskaņošana, kā arī elektropieslēguma nodrošināšana. Stacionāro radaru komplektu sastāvdaļu un papildu materiālu piegāde pašlaik notiek saskaņā ar grafiku. Patlaban uzņēmums un sadarbības partneri ir iesaistījuši visus resursus un dara visu, lai izpildītu darbus saskaņā ar vienošanos ar pasūtītāju.

Saskaņā ar līgumu «Vitronic Baltica un Partneri» jāpiegādā un jāuzstāda 160 stacionārie fotoradari, no kuriem 100 ir ar mērierīcēm un 60 - tukši ietvari, un jānodrošina 30 pārvietojamo iekārtu darbība. Plašāka informācija par radaru izvietošanas vietām ir pieejama Valsts policijas mājaslapā.

Kā ziņots, «Vitronic Baltic» līdz 20.maijam jāuzstāda 110 stacionārie «fotoradari».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu