Uzmundrini savu Nordea Rīgas maratona dalībnieku ar īpašu sveicienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šogad par prioritāti izvēloties rūpes par līdzjutēju iesaistīšanu maratonā, Lattelecom izstrādājis interneta vietni «[s:38205]», kur ikviens interesents varēs pievienot personalizētu uzmundrinājuma sveicienu savam maratona skrējējam video, foto vai teksta formātā.

Maratonistam, šķērsojot īpašu, ar sensoriem aprīkotu zonu, kas uztvers skrējēja numurā ievietotā čipa signālu, Lattelecom izstrādātā sistēma atlasīs konkrētajam skrējējam adresētos sveicienus un projicēs tos uz lielajiem ekrāniem, kas izvietoti trasē.

«Visiem sportistiem ir sen zināms, ka tieši līdzjutēju atbalsts dod papildus impulsu, lai sasniegtu vēl labākus rezultātus. Lattelecom kā Latvijas vadošajam informācijas un komunikācijas tehnoloģijas nozares uzņēmumam un maratona tehnoloģiju partnerim ir svarīgi, lai šis pasākums būtu arī tehnoloģiski moderns, tādēļ katru gadu cenšamies palielināt tehnoloģisko inovāciju klātbūtni maratonā. Mūsu komanda ir čakli strādājusi, lai, izmantojot moderno tehnoloģiju iespējas, Nordea Rīgas maratona dalībnieki saņemtu uzmundrinājumus no saviem līdzjutējiem tieši tad, kad tas ir visvairāk vajadzīgs,» norāda Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Skrējiena laikā vienam maratonistam tiks nodemonstrēts viens uzmundrinājums, taču pēc finiša, ievadot savu skriešanas numuru, «uzmundrini.lv» mājas lapā, skrējēji varēs noskatīties visus sev veltītos uzmundrinājumus. Video garumam ir ierobežojums - 10 sekundes, taču rekomendējam svarīgāko visiem līdzjutējiem pateikt piecās sekundēs, lai ikviens dalībnieks saņemtu tieši sev domātos uzmundrinājumus.

Informācija par ekrānu atrašanās vietām trasē tiks paziņota visiem dalībniekiem un līdzjutējiem pirms 22.maija.

Lattelecom nodrošinātie maratona tehnoloģiskie risinājumi:

• Skriešanas intensitātes špikeris, ar kura palīdzību ir iespējams trasē sekot līdzi noskrietajai distancei un tajā pavadītajam laikam. Maratona expo laikā, ievadot datorā savu izvēlēto distanci un vēlamo finišēšanas laiku, ikviens interesents, kas skries 10, 21, un 42km distanci, saņems aproci ar vēlamo skriešanas laika sadalījumu pa posmiem. Tas palīdzēs sekot līdzi ātrumam un ļaus regulēt skriešanas intensitāti.
• Īsziņa ar rezultātu. Arī šogad katrs dalībnieks, šķērsojot finiša līniju, saņems savu rezultātu īsziņā uz mobilo tālruni.
• Elektroniski lejupielādējams diploms - tāpat kā iepriekšējā gadā, pēc finiša ikvienam dalībniekam būs iespēja lejupielādēt personalizētu diplomu ar informāciju par savu rezultātu, vietu, vietu vecuma grupā un vidējo ātrumu.
Nordea Rīgas maratonam šobrīd reģistrējušies 9389 dalībnieku, un lielāko komandu ar 1250 dalībniekiem pieteicis Lattelecom.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu