Uzņēmums «alus orģiju» dalībniekus vairās dēvēt par zagļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no LTV

Uzņēmums «Cido Grupa» pirmdien uz Salu tilta notikušās alus orģijas neuztver tik saasināti kā mediji, kas šīs orģijas iemūžināja, arī savu kolēģu piedalīšanos tajās, vēstī laikraksts «Neatkarīgā».

No kravas automašīnas izbirušās alus pudeles jebkurā gadījumā veikala plauktos nenonāktu.

Juriste Inese Lielpinka skaidro, ka bojāts iepakojums automātiski nozīmē preces tālāku iznīcināšanu. Tāpēc arī iedzīvotājus, kas notikuma vietā azartiski krāmēja veselās pudeles savās somās, uzņēmums vairās dēvēt par zagļiem.

«Šo jautājumu lai skaidro policija,» saka juriste. Policijas viedoklis gan ir stingrs – zādzība paliek zādzība neatkarīgi no apstākļiem, kādos tā izdarīta. Un teorētiski par to pienākas sods līdz pat diviem gadiem cietumā, vēsta laikraksts.

Lielāko rezonansi satiksmes negadījuma atspoguļojumā izpelnījies fakts, ka bezmaksas alu bija sakārojies arī mediju cilvēkiem un tie, kas ikdienā piesauc morāli, paši rīkojās amorāli.

Jau ziņots, ka «TV3 plus» operators Latvijas Televīzijai atzinies: «Es zagu, un man ir kauns.».

Tikmēr žurnālists Andrejs Hramcovs, kurš strādāja kopā ar viņu, savu atbildību kategoriski neatzina.

ŠEIT

Jau ziņots, ka pirmdien Rīgā uz Salu tilta nobrauktuves Krasta ielas virzienā avarēja kravas automašīna ar alus pudelēm. Kavas automašīnas incidenta aculiecinieki, pretēji policistu brīdinājumiem neko neaiztikt, pirmdien lodāja apkārt izbirušajām alus pudelēm. Pie Salu tilta izbirušais alus kā magnēts pievilka apkaimes ļaudis. Arī žurnālistu Hramcovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu