Uzraksts sniegā: «Valdi - darbu!»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ralfs Ciematnieks

Vakar vakarā kā ierasts vedu pastaigāties savu suni. Patiesi pārsteigts biju, kad ieraudzīju uzrakstu sniegā ar tekstu: «Valdi – darbu!».

Visticamāk, ka pacenties kāds bezdarbnieks, kurš vēlējies īsināt savu vakaru un iedomājies oriģinālāku darba prasīšanas veidu.

Jautājums sākumā nebija skaidrs – vai tekstā pieminētais Valdis ir kāds no vadošajiem darbiniekiem blakus esošajā ķīmiskajā tīrītavā «Nereta», vai tomēr, kāds no vadošajiem Latvijas politiķiem.

Tā arī devos šorīt uz ķīmisko tīrītavu «Nereta» un apvaicājos vai nav pazīstams kāds Valdis. Tā kā viņi teicās, ka nevienu Valdi nepazīstot, tad jau visticamāk, ka uzraksts domāts kā palīgā sauciens mūsu premjeram Valdim Dombrovskim.

Lai kā arī būtu, bet tomēr bēdīgi, ka pašreizējā situācijā cilvēkiem nākas izmantot visdažādākos veidus darba meklēšanai. Un reizē prieks, par lielisko bezdarbnieku izdomu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu