Uzsākta īslaicīga tiešā paklāju tirdzniecība!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Daugava»

Hamburgas Austrumu paklāju lieltirgotājs uzsācis tiešo tirdzniecību centrā «Daugava», Rīgā. Populāram lieltirgotājam steidzami jāizpārdod ievērojami Vācijas bankas paklāju krājumi.

Pasaulē lielākais oriģinālo Austrumu paklāju pārdošanas punkts neatrodas ne Persijā, ne Indijā, bet gan Vācijā. Jau daudzus gadu desmitus gandrīz visi Eiropas un Amerikas paklāju tirgi tiek nodrošināti ar precēm no Hamburgas brīvostas, un tas, protams, liecina par plašu preču piedāvājumu.

Plašs preču piedāvājums gan nenozīmē, ka nerodas problēmas: nesen tika paziņots, ka vairāki vadoši paklāju lieltirgotāji Hamburgas brīvostā ir nonākuši milzīgās finansiālās grūtībās, ko izraisījusi nelāga cenu politika, kā arī mazumtirdzniecības uzņēmumi, šo lieltirgotāju klienti.

Taču grūtībās nonākušie importētāji ir jāglābj, un tas jādara ar vienkāršiem paņēmieniem! «Galvenais šīs situācijas iemesls ir tas, ka klienti, mazumtirgotāji visā Eiropā, savās likviditātes problēmās vaino lieltirgotājus, nosakot arvien ilgākus maksājumu termiņus, un bieži vien arī šīs vienošanās netiek pildītas,» stāsta sanācijas eksperts. «Ja preces tiktu piegādātas tieši patērētājam, kas spēj nodrošināt pilnu samaksu uzreiz, tad nepieciešamā likviditāte varētu tikt atjaunota daudz īsākā laika periodā!»

Tika veiktas pārrunas ar bankām par finansējamā importa apjomu, tāpēc uzņēmums «Bayerische Verwertung“ piedāvā īslaicīgu tiešo pārdošanu galapatērētājiem centrā «Daugava». Lai nodrošinātu noteikta paklāju sortimenta pārdošanu tuvāko dienu laikā, tiks sarīkota izpārdošana ar iespēju iegādāties paklājus par aktuālajām vairumtirdzniecības cenām, kas lielākoties ir zemākas par pusi mazumtirdzniecības cenas!

Piedāvājumā ietilpst rokām darināti paklāji no dažādām izcelsmes valstīm – no vienkāršākajiem Bidjar, klasiskajiem Tabritz, Nain, utt. un modernajiem Gabbeh un Ziegler paklājiem līdz pat tādiem vērtīgiem meistardarbiem kā antīkie Sarough vai zīda Ghom paklāji. Interesenti var aplūkot kolekciju un izvēlēties labākos paklājus centrā «Daugava» Ganību Dambī 24D, Rīgā (Ziemeļu rajons, ir pieejamas autostāvvietas, tālrunis 67 38 38 08) šo piektdien, 8. jūnijā, un sestdien, 9. jūnijā, no plkst. 10.00 līdz 19.00, kā arī svētdien, 10. jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 18.00; tiešā pārdošana norisināsies arī pirmdien, 11. jūnijā, no plkst. 10.00 līdz 19.00. .

Tradīcijām bagātajā Hamburgas brīvostas noliktavā pieejama lielākā oriģinālo Austrumu paklāju izvēle pasaulē. Taču šis skaistais attēls neparāda to, ka dažiem vietējiem lieltirgotājiem ir milzīgas finansiālās problēmas, kas pamudinājušas rīkot īslaicīgu tiešo pārdošanu galapatērētājiem centrā «Daugava», Rīgā.

Jau šodien ir iespēja aplūkot paklājus centrā «Daugava», Rīgā (Ganību Dambī 24D, klientu autostāvvieta tieši pie ēkas)!

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu