Uzsprāgstot mobilajam telefonam, jauniete gūst smagus apdegumus (82)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ollie.Monk, CC BY-SA 2.0

Šveices iedzīvotāja, 18 gadus vecā Fanija Šlatera sūdzēs tiesā kompāniju «Samsung», jo viņa guvusi nopietnus ievainojumus pēc mobilā telefona eksplozijas.

Ārvalstu mediji ziņo, ka pirms dažām nedēļām jauniete vienā no uzņēmuma firmas veikaliem iegādājusies mobilo telefonu «Samsung Galaxy S3». Jaunā ierīce vēlāk eksplodēja jaunietes bikšu kabatā, nodarot ievainojumus – apdegušas viņas rokas un kājas.

Jauniete medijiem stāstījusi, ka negadījums noticis darbadienas vidū. «Sākumā es dzirdēju troksni, kas atgādināja salūta blīkšķi, bet pēc tam sajutu savādu smaku un dedzinošu sajūtu uz ādas,» sacīja Fanija.

Dažu sekunžu laikā jaunietes apģērbs aizdedzies. Kāds jaunietes kolēģis, kas pamanīja notikušo, viņai uzlējis ūdeni. «Par laimi, mani mati bija astē, un liesmas nesasniedza galvu,» sacīja Fanija, kas nekavējoties tika nogādāta slimnīcā.

Slimnīcā jaunietei konstatēti otrās un trešās pakāpes roku un kāju apdegumi.

«Samsung» sola eksplodējušo telefonu nogādāt Dienvidkorejā, kur tam tiks veikta ekspertīze.

Kompānijā norāda, ka tiks darīts viss, lai noskaidrotu notikušā iemeslus, taču jau tagad tiek norādīts, ka incidents varēja notikt, jo telefons nav atbilstoši lietots.

Fanija pret kompāniju vērsīsies tiesā.

Komentāri (82)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu