Uzzini, kuri laimīgie uzvarētāji dosies uz «Studentu Paradīzi»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Studentu Paradīze» sadarbībā ar «Apollo.lv» organizētais konkurss ir noslēdzies. Paldies visiem dalībniekiem, kuri piedalījās! Biļešu izloze, protams, notika tikai starp pareizi atbildējušajiem un ir noskaidroti 2 laimīgie, kuri ar kādu kompanjonu varēs doties uz «Studentu Paradīzi», kas norisināsies 23.septembrī «Arēnā Rīga».

Ielūgumu 2 personām uz «Studentu Paradīzi» saņem: 

  • Agnese Jasukeviča
  • Kristīne Veinberga 

Pareizās atbildes: [Ex] da Bass, «Dzelzs Vilks», «Musiqq», «The Crystal Apes», «Supafly», Roberts Lejasmeijers, DJ Kress, Mats Gulbrandsen, Vic Anselmo.

!!! Informācija par ielūgumu saņemšanu tiks nosūtīta uz konkursa anketā minēto e-pastu - tāpēc esiet modri!

Šī gada 23.septembrī «Arēnā Rīga» norisināsies Grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki «Studentu Paradīze 2011». Šajā pasākumā uzstāsies 40 mākslinieki uz 6 skatuvēm.

Par pasākumu:

Tuvojoties septembrim, tuvojas arī Baltijā grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki «Studentu Paradīze», kas ar «Swedbank» jauniešu programmas OPEN atbalstu norisināsies 23. septembrī, Arēnā Rīga. Svētku organizēšanā iesaistījušies studenti no vairāk kā 25 Latvijas augstākās izglītības mācību iestādēm. Jubilejas gadā «Studentu Paradīzi 2011» iesaka OKarte, kam ir ko teikt.

Svētkos uz 6 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm. Pasākumā studentus priecēs: Supafly (UK), kuri spēlēs tādus pasaules klubu hītus kā «Let’s Get Down» un «Mooving Too Fast», Latvijas roka leģenda «Dzelzs Vilks», grupa «Musiqq», «Dvīnes», Ivo Fomins, «Double Faced Eels», «into one», «Tumsa un Kaža», «The Crystal Apes» (DE), Vic Anselmo, «Thursday 12th», «Dziļā Nemaņā», Ratz Lukas, Andre Crash un Catherine, Droydi (BRA), Mats Gulbrandsen (NO), Roberts Lejasmeijers, [Ex] da Bass, Kristella, Da White, Chris Cherry, Anastacia, Paul Birman, DJ Reverss, DJ Mareks Lācis, DJ Vento, DJ Kress, DJ Gustavito, DJ AI-VA, DJ Rise, DJ Kaspars Markševics, DJ Wyesis, DJ Ikazz, DJ NS, DJ T un daudzi citi. Jau šobrīd «Studentu Paradīzes» mājas lapā ir iespējams iepazīties ar precīziem mākslinieku uzstāšanās laikiem, lai nepalaistu garām savus mīļākos mūziķus!

  • Biļetes nopērkamas «Arenariga.com» un «Biļešu Servisa» kasēs. «Swedbank» jauniešu karšu īpašniekiem un «OKartes» lietotājiem īpašas atlaides.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu