Vācijā traģisko avāriju izraisījušais šoferis bijis pamatīgi piedzēries (103)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Latvijas valstspiederīgais, kurš Jaungada dienā ar kravas automašīnu izraisīja traģisku avāriju, notikuma brīdī bijis pamatīgā alkohola reibumā, vēstī Vācijas mediji. Oficiāli gan likumsargi nav paziņojuši, vai šoferis bijis dzēris.

Vairāki mediji ziņo, ka brīdī, kad šoferi aizturēja Brēmenes policisti, vīrietis saviem spēkiem nav varējis izkāpt no kravas spēkrata. Viņš, visticamāk, bija ļoti lielā alkohola reibumā, vēstī mediji.

Oficiāli gan alkohola pārbaudes rezultāti būšot zināmi aptuveni pēc nedēļas.

Aizturētais ir 47 gadus vecs Latvijas valstspiederīgais.

Kā ziņots, kravas auto vadītājs no Latvijas Vācijas ziemeļu daļā izbraucis pretējā braukšanas joslā, bet pēc tam mēģināja apgriezties, izraisot avāriju, kurā dzīvību zaudēja divi cilvēki.

Aģentūra LETA vēstī, ka apjomīgajā avārijā uz A1 autošosejas starp Hamburgu un Brēmeni bija iesaistītas 11 automašīnas. Negadījumā bojā gājuši divi cilvēki - 26 gadus vecs vīrietis un 20 gadus veca sieviete, bet vēl divi cilvēki guvuši ievainojumus.

Pēc traģiskās autoavārijas, kas notika otrdien ap plkst.21 (plkst.22 pēc Latvijas laika), autostrāde tika slēgta uz astoņām stundām.

Pēc policijas aplēsēm, avārijā nodarītie zaudējumi sniedzas 85 000 eiro (59 738 latu) apmērā.

Pēc incidenta autovadītājs mēģināja aizbraukt no notikuma vietas. Policija vīrieti aizturēja pie Brēmenes - vairāku kilometru attālumā no A1 šosejas, kur notika traģiskā avārija.

Likumsargi vēstī, ka pēc tam, kad šoferis saprata kļūdu, viņš mēģināja apgriezt automašīnu, izraisot sadursmi ar vairākām automašīnām un laupot divu cilvēku dzīvības.

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu