Vācijā vilciena stacijā atrod vērienīgu bagātību slēpni (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: alexkess, CC BY-NC-ND 2.0

Vācijā, Ķelnē dzelzceļa stacijā mantu glabātuvē atrasta prāva naudas summa un zelta stieņi. Likumsargi tagad meklē cilvēku, kuram šī bagātība pieder.

Kā ziņo Vācijas mediji, dzelzceļa stacijas mantu glabātuves skapī likumsargi uzgājuši vairākus kilogramus smagus zelta stieņus, kā arī naudas summu, kas rakstāma ar sešiem cipariem, tātad – naudas summa, iespējams, ir vairāki simti tūkstoši eiro.

Bagātība atklāta jau šā gada aprīlī, bet policija, veicot izmeklēšanu, līdz šim nav konstatējusi, ka nauda un zelts būtu nozagts vai nolaupīts.

Pagājušajā piektdienā likumsargi izplatīja paziņojumu, lūdzot atsaukties bagātību īpašnieku. Lai noskaidrotu patieso īpašnieku, policisti nav atklājuši ne to, kā tieši izskatās zelta stieņi, kā arī nenosauc precīzu naudas summu.

Lai iegūtu šo dārgmetālu un naudu, īpašniekam būs jānosauc precīza naudas summa, cik daudz ir zelta stieņu un kāds uzraksts uz tiem iegravēts.

Pagaidām Vācijas policijai nevedas ar bagātību īpašnieka meklēšanu. Likumsargi arī joprojām neizslēdz versiju, ka nauda un zelts ir iegūts nelikumīgā ceļā.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu