Vācijas izlases vārtsargs Endrass: Masaļskis ir vienkārši lielisks

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vācijas hokeja izlases vārtsargs Deniss Endrass pēc zaudējuma Latvijas izlasei (2:3) sarunā ar «Apollo» atzina, ka komandu iegāza trešajā periodā nopelnītie noraidījumi.

«Spēle bija līdzīga un abas komandas varēja uzvarēt. Latvija trešajā periodā izmantoja savu skaitlisko vairākumu un izcīnīja uzvaru. Jāsaka, ka trīs noraidījumi pēdējā periodā mūs nogalināja,» teica Endrass, kurš aizvadītajā mačā atvairīja 24 pretinieku metienus.

Par Alekseja Širokova gūtajiem uzvaras vārtiem Endrass norāda, ka Ļoļiks ir teicami uzmetis pa vārtiem.

«Tas bija labs metiens, man priekšā bija daži spēlētāji un īsti neredzēju metienu. Latvijas sniegums mums nebija pārsteigums, visas izlases ir spēcīgas, katra var uzvarēt, taču patlaban esmu sarūgtināts, ka zaudējām šo maču,» piebilda vārtsargs, kurš paslavēja arī Latvijas komandas vārtsargu Edgar Masaļski.

«Masaļskis aizvadīja lielisku spēli, viņš ir labs vārtsargs un šovakar tiešām labi nostāvēja. Nevaru viņu salīdzināt ar sevi un pateikt, vai esam viena līmeņa vārtsargi, taču viņš viennozīmīgi ir lielisks un jau daudzus gadus rāda atzīstamu spēli,» atbildēja Endrass, kurš 2010. gada pasaules čempionātā tika atzīts par visa turnīra vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu