Vācijas robežsardze konfiscējusi Džastina Bībera pērtiķi (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas robežsardze Minhenes lidostā kanādiešu popzvaigznei Džastinam Bīberam konfiscējusi pērtiķi, kuru viņš mēģinājis ievest Vācijā bez pienācīgiem dokumentiem.

Bībers Minhenē ieradās pagājušajā nedēļā ar savu privāto lidmašīnu, taču viņa mājdzīvniekam - 14 mēnešus vecajam kapucpērtiķim Mallijai - nebija atbilstošu dokumentu dzīva dzīvnieka importēšanai Vācijā, tāpēc Minhenes lidostas muitnieki pērtiķi konfiscējuši.

Kā vēsta bulvārprese, robežsardze uz brīdi aizturējusi arī Bīberu, taču dziedātājs atbrīvots.

Dzīvnieciņš sākotnēji ievietots karantīnā Minhenes muitas dienestā, bet šonedēļ nodots dzīvnieku patversmei, kur tas novietots karantīnā, kamēr dziedātājs pabeigs savu koncertturneju Vācijā un Austrijā.

"Īpašniekam ir četras nedēļas laika, lai iesniegtu vajadzīgos dokumentus un atgūtu dzīvnieku. Ja neviens nepieteiksies, pērtiķis tiks nodots patversmei," skaidroja Minhenes muitas pārstāvis Martins Brandlhubers.

Lai atgūtu mājdzīvnieku, Bīberam vācu muitniekiem jāuzrāda dokumenti par kapucpērtiķa izcelsmi un vakcinēšanu. Dziedātājam var arī draudēt naudas sods vairāku tūkstošu eiro apmērā.

"Dzīvniekam ir nepieciešams sertifikāts par veselības stāvokli un citi dokumenti. Nevar vienkārši paņemt savvaļas dzīvnieku un ievest to valstī, ja reiss nav nācis no citas ES valsts un tev nav pienācīgu dokumentu," sacīja muitas pārstāvis.

Brandlhubers atteicās atbildēt, vai Bībers ir apciemojis savu mājdzīvnieku.

Bībera aģents atteicās sniegt kādus komentārus.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu