Vai ar autogāzi ir braukt lētāk?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: logo

Šoreiz mēs runājam par tiem, kuri tiešām šad tad brauc, nevis tie, kuri nobrauc tiešām 50 km mēnesī.

«Statistika ir ļoti vienkārša – autogāzes iekārta atmaksājas vidēji 3-9 mēnešos. Vidēji Latvijā viens auto pieder 3.5 gadus vienam auto īpašniekam, tas nozīmē, ka 2.5-3 gadus Jūs turpiniet pārmaksāt 50 %. Kāpēc ?»

Tāpat kā šodien, tā arī pirms 7 gadiem mēs saskārāmies ar tādu izteicienu kā: «Man nevajag autogāzi, jo braucu ļoti maz un vispār mašīnu es tāpat drīz mainīšu, utml.»

Bet, interesantākais ir tas, ka VAIRUMS šo teicienu teicēji šobrīd ir aprīkojuši savu auto ar autogāzi un šodien ļoti labi apzinās, cik ir pārmaksājuši, neaprīkojot savu auto ar autogāzi.

<span style="color:#0000ff;">šeit</span>

Šodien ar autogāzi tiek aprīkotas automašīnas, kuru patēriņš ir pat 7 litri uz 100 km.

Nerunājot par tiem auto, kuri patērē vairāk.

Nav īsti skaidrs, kamdēļ tik daudzi Latvijas iedzīvotāji turpina pārmaksāt, kad, piemēram, Lietuvā ir aprīkoti 75 % ( !!! ) auto ar autogāzi, kad Latvijā tikai 6 %.

Daudzas auto ražotnes šodien jau no rūpnīcas savus auto aprīko ar autogāzes sistēmām – TIEŠI tādām pašām, ka aprīkojam mēs, bet nē, daudzi ( ne visi !) turpina domāt, ka viņi brauc reti un mašīnu tāpat drīz mainīs.

Tāpat, daudzi autobraucēji gadu gadiem turpina domāt, ka autogāzes akcīzes nodoklis ietekmēs autogāzes atmaksāšanos, kad reāli tas tiek palielināts par ~2 euro centiem. Autogāze vēsturiski ir maksājusi ~50 % lētāk nekā benzīns. Kā saka, tie, kas domā, lai turpina domāt, jo runas par autogāzes nodokli būs vienmēr, jo tā tas bija pirms gadiem 7 un arī šodien ir tas pats.

<span style="color:#0000ff;">šeit</span>,

Beigās mēs iegūstam ~2 euro centu sadārdzinājumu, kas ir niecīgs sadārdzinājums un neietekmē gāzes iekārtas atmaksāšanos.

Saprotams ir tas, ka gāzes iekārtu uzstādīt pavisam nav lēts prieks it īpaši, kad ir apkures sezona.

Līdz ar to Latvijas Autogāze piedāvā lielisku iespēju - IEROBEŽOTU piedāvājumu - uzstādīt autogāzi uz nomaksu, kas nozīmē to, ka Jūs jau rīt** varat braukt ar autogāzi aprīkotā auto sākot no tikai par 30 EURO mēnesī un ietaupīt 100-200 euro !

Jūs saņemsiet 3 gadu garantiju un pirmo apkopi par brīvu nobraucot pirmos 15 000 km.

Tāpat, Jums nebūs jāuztraucas par motora jaudas zudumu, jo mēs aprīkojam auto tikai ar jaunākajām autogāzes iekārtām, kas nodrošina motora pilnu jaudu. Tas pats attiecas arī uz mašīnām ar turbo motoriem. Tieši šī iemesla dēļ mūs iesaka gan autonami, gan mūsu esošie klienti.

<span style="color:#0000ff;">šeit</span>

Konkrēto cenu uz nomaksu Jūs varat uzzināt mūsu mājas lapā aizpildot cenu pieteikumu vai zvanot mums. Tāpat, ja Jums rodas jebkādi jautājumi par autogāzi – priecāsimies palīdzēt!

Būsim priecīgi Jums palīdzēt un pat ja domājat, ka Jums nav nepieciešama autogāze Jūsu auto, iesakām pārrēķināt tomēr... Jo mēs esam 97 % pārliecināti, ka Jūs ietaupīsiet.

Ar cieņu,

SIA «Latvijas Autogāze» Komanda

http://www.latvijasautogaze.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

** Sazinieties ar Mūsu tehnisko vadītāju Tomu Graudiņu (20 32 27 13) un piesakiet savu vizīti jau rīt!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu